**KRISTIASAND: Måtte fjerne person

00.27:** Fra Sandens senter får politiet melding om at det er behov for etatens assistanse. — Patruljen fjerner en uønsket person som har tatt seg inn på senteret, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikts operasjonssentral (OPS-en) i en Tweet.

**KRISTIASAND: Bråk mellom par

00.36:** En patrulje fra Kristiansand blir dirigert til en adresse i Vågsbyd ettersom det skal være bråk mellom et utenlandsk par. - Situasjonen roer seg ned når patruljen kommer til stedet, twitrer OPS-en.

**KVINESDAL: Bilbrann

02.07:** En bil står i full fyr i Åmot i Kvinesdal. Brann og politi rykker ut til stedet. - Bilen er helt utbrent. Det er ingen skadd, meldes det senere i en Twittermelding fra operasjonssentralen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i lager

11.32:** Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt får inn melding om innbrudd i et lager på Dalane. - Vi har en patrulje på vei til Setesdalsveien. Innbruddet har skjedd i løpet av helgen, sier operasjonsleder Øystein Vellesen.

**GRIMSTAD: Røykskadd mor og barn

13.29:** Operasjonssentralen ved Agder politidistrikt får inn melding om at ambulanse og brannvesen rykker ut til en mulig bilbrann på E 18 ved Trolldalen rasteplass i Grimstad, retning Kristiansand. - Det har vært røykutvikling grunnet varmgang til bremsene på en bil, slik at to personer har inhalert noe røyk, melder operasjonsleder Vellesen. - En dame og et barn kjøres dermed til legevakten for en sjekk, legger han til i en Tweet.

**MANDAL OG SØGNE: Isklumper i veibanen.

18.00.** E39 er ryddet for isklumper ved Try mellom Mandal og Søgne, opplyser Statens vegvesen. Isen raste ut i ettermiddag. Veien var stengt store deler av dagen i går, fordi fjellsiden måtte renskes for rasfarlig is.

**MANDAL: Ruset butikktyv.

19.26** En ruset person ble pågrepet etter å ha forsøkt å rane en butikk med skjerf foran ansiktet.

**ARENDAL: Laserlys.

20.00** Politiet får melding om personer som lyser med laser mot øynene på tilfeldige forbipasserende. En politipatrulje ble sendt til stedet.