**GRIMSTAD: Kjørte av veien

23.50:** Politiet får melding om en trafikkulykke på Fv 420 ved Birketveit i Grimstad. Et enslig kjøretøy hadde kjørt ut av veien, men det var ingen personskader. — Bilen kjørte ut i slak kurve, skriver politiet på Twitter. - En kvinne (41) var i bilen, men det gikk bra. I samråd med jurist valgte vi å beslaglegge førerkortet på grunn av uaktsom kjøring, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til Fædrelandsvennen.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko etter å ha tatt Superspeed

01.52:** En person pågripes med mindre mengder narkotika, etter å ha kommet i land fra danskeferga.

**KRISTIANSAND: Stakk av etter utforkjøring på E 39

02.43:** Les saken her.

**SØGNE: Mulig innbrudd på skole

03.50:** Melding om et mulig innbrudd på Langenes skole, men det er uvisst om noe er stjålet. Politiet undersøker stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på legekontor

07.51:** Les egen sak.

**ARENDAL: Innbrudd i garasje

08.29:** Noen har brutt seg inn i en garasje på Munkestø. Politiet har utført åstedsundersøkelse, og har funnet at døren til et lager over garasjen er brutt opp. En Stiga gressklipper er stjålet.

**KRISTIANSAND: Bil mot moped

08.42:** Les egen sak.

**GRIMSTAD: Trafikkontroll

12.45-13.20:** 62 kjøretøy ble kontrollert av politiet på Biesletta. Det ble ikke gitt noen forenklede forelegg.

**VENNESLA: Trafikkuhell

16.35:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Brann i parkeringsanlegg

16.45:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Kjørte uten gyldig førerkort

17.40:** En 42-årig mannlig bilist ble stanset for kontroll på Skolevegen. Han kjørte uten gyldig førerkort, og er også mistenkt for ruskjøring. Mannen blir anmeldt, og det blir også tatt blodprøve.

**KRISTIANSAND: Tatt med mindre mengder narko

19.10:** En mann født i 1984 anmeldes av politiet for å ha kjørt uten gyldig førerkort i Eivind Jarls gate. Han var også i besittelse av mindre mengder narkotika, og anmeldes også for dette.

**ARENDAL: Grovt tyveri

19.30:** Tyver har benyttet seg av et kjellervindu for å komme seg inn i et hus i Vestheibakken på Hisøya. De stjal blant annet smykker, og politiet har undersøkt åstedet og sikret spor.

**GJERSTAD: Bladselger kontrollert av politiet

19.30:** Politiet fikk melding om en utenlandsk bil som "snoket". Etter kontroll av politiet viste det seg at bilen drev lovlig salg av bladet "Folk er folk".