**KRISTIANSAND: Mopedkontroll

10.00:** Politiet utførte mopedkontroll ved Tangen og Kvadraturen videregående skole. 13 mopeder ble kontrollert, og det viste seg at tre av disse var trimmet. Førerne ble ilagt et forenklet forelegg på 4200 kroner. De tre som var trimmet ble gitt kjøreforbud og ble avskiltet på stedet. I tillegg var det syv mangellapper.

**ARENDAL: Kranglet og slåss om lakkering

11.55:** En kunde havnet i krangel med en billakkerer på Saltrød om oppgjøret. Krangelen ble til et håndgemeng, og politiet roet ned de involverte.

**LILLESAND: Verktøytyveri

13.10:** Det har blitt stjålet dyrt elektronisk verktøy fra en byggeplass ved Espevika. Verktøyene er av merkene Makita, Hitachi og Leica. Politiet har undersøkt åstedet, og tyveriet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beslagla førerkort

16.30:** En 66 år gammel mann er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

GJERSTAD: Trafikkontroll

UP har avholdt trafikkontroll på E 18 ved Østerholtheia. 11 trafikanter fikk forenklede forelegg, og den høyeste farten som ble målt var 105 kilomter i timen i en 80-sone.

**GRIMSTAD: Boliginnbrudd

17.00:** Det har vært innbrudd i en bolig på Moy Moner. Politiet har undersøkt åstedet, og det er uvisst hva som har blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

18.10:** En restaurant i Markens Gate hadde problemer med en vanskelig gjest. Politiet kjørte til stedet, og en 27-årig mann ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: MC-velt

18.51: Les hele saken her.**

**BYGLAND: Bil kjørte i tre

19.43: Les hele saken her.**

**KRISTIANSAND: Mann med kniv løp etter person i Kvadraturen

19.53: Les hele saken her.**