**VENNESLA: Kjørte for fort

00.20:** En dame født i 1987 mistet førerkortet etter å ha kjørt i 78 km/t i en 50-sone.

**KRISTIANSAND: Var ruset

01.40:** En mann født i 1975 ble stanset i kontroll. Han hadde ikke gyldig førerkort, oppga falsk personalia og var ruset. Det ble tatt blodprøve av mannen.

**LYNGDAL: Bil på taket

02.05:** En Nissan pick up havnet på taket i Dragedalen. Ingen personer var i bilen, men patruljen fant fører og passasjer i en bolig i nærheten. En mann født i 1980 og en kvinne født i 1959 ble tatt med for blodprøve og begge ble anmeldt. Politiet gjorde også funn av mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Bil havnet over autovernet

07.34:**

**ÅMLI: Trafikkulykke

08.57:** En bil kjørte i elva i Åmli. Ifølge politiet kom de to personene i bilen fra det uten skade.

KRISTIANSAND: Stoppet etter biljakt

13.08: En bil som ikke stoppet for UP-kontroll er nå stoppet etter en kortere bilforfølgelse i området Sagmyra i Kristiansand.

EVJE: Løpsk hest

13.15: Politiet melder at en løpsk hest med Sulky løper på RV9 like syd for Evje.

KRISTIANSAND: Hissig butikktyv

13.34: Politiet melder på twitter om problemer med en hissig butikktyv i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Innbrudd i garasjer

14.00: En melding om innbrudd i flere garasjer i Voielia har kommet til politiet .

SETESDAL: Høy fart

15.10: Politiet har avholdt laserkontroll i Skomedal. Det førte til fire forelegg og ett beslag av førerkort. En kvinnelig bilfører hadde den høyeste målte hastigheten med 95 km/t i 50 sone. Forholdet blir anmeldt.

ARENDAL: Ulovlig øvelseskjøring

15.25: En patrulje har stanset en bil som drev med ulovlig øvelseskjøring. Både fører og ledsager blir anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Grovt tyveri fra enebolig

17.10: Grovt tyveri fra enebolig i strømsbu. Knust vindu i kjellerdør. Stjålet elektronikk og alkohol. Patrulje har undersøkt stedet.

RISØR: Tatt med brorens førerkort

17.30: UP stanser en bil for kontroll i Ørneveien. En mann født i 1993 oppgir falsk personalia, og viser brorens førerkort. Har ikke førerkort selv. Mannen anmeldes.

MANDAL: Tyveri fra Mandalshallen

19.05: Tyveri fra garderober i Mandalshallen. En dør er brutt opp, og mobiler og lommebøker er stjålet fra håndballspillere. Forholdet anmeldes.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri fra bolig

21.50: Et vindu er brukket opp i en bolig i St. Olavsvei. Lommebok og klokker med mer er stjålet. Det blir foretatt åstedsundersøkelse og forholdet anmeldes.

KRISTIANSAND: Laget problemer på utested

23.57: En person blir innbragt fra Havana etter å ha laget problemer på stedet. Personen blir satt i arrest.

BYGLAND: Festen tok av

23.57: Det kommer inn en melding om en fest som har tatt av på Lokomotivstallen. Politiet kommer til stedet og roer festdeltakere. Noen blir bortvist fra stedet.