KRISTIANSAND: Ranet skal ha skjedd like rundt klokken 19.30 i en av popcornbodene i Kristiansand Dyrepark. Etter det fvn.no kjenner til skal en ansatt ved Kristiansand Dyrepark ha blitt frarøvet et større pengeløp av to gjerningsmenn.

Ble kastet i bakken

— Det jeg kan si er at det er en person som jobber i Dyreparken, som mest sannsynlig har blitt tatt tak i, kastet i bakken og frarøvet dagens omsetning av to gjerningsmenn, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Tor Stålesen til fvn.no.

Politiet vil foreløpig ikke gå ut med ransbeløpet, eller gi noe nærmere signalementet på de to gjerninsgmennene annet enn kjønn og alder.

  • Gjerningsmennene er blitt beskrevet som to menn i alderen 20-22 år av fornærmede, sier Stålesen til fvn.no.

Den fornærmede, en 18 år gammel gutt skal ifølge politiet være nokså forfjamset etter episoden.

— Fornærmede har gitt en vag beskrivelse av de to mennene, sier Stålesen til fvn.no.

Vet ikke hvor gjerningsmennene tok veien

Etter det fvn.no kjenner til skal det være usikkert hvorvidt de to gjerningsmennene skal ha klart å stikke av, eller om de fortsatt befinner seg inne på området.

  • Vi vet rett og slett ikke, sier Stålesen som legger til at han har to politipatruljer på stedet til å foreta undersøkelser.

Politiet på stedet opplyser til TVSørs reporter at en hundepatrulje også skal være satt inn i søket på de to ransmennene.

18-åring inn til avhør Det skal være uvisst hvor mange som kan ha vært vitne til ranet.

— Patruljene jobber på stedet, men med den folkemassen som er der er det uvisst hvor mange som kan være vitne til hendelsen, sier Stålesen.

Den 18 år gamle gutten skal nå være tatt med inn til avhør på Kristiansand politstasjon.

  • Nå blir det ikke foretatt noe mer i kveld, men saken vil bli etterforsket videre, opplyser Stålesen til fvn.no klokken 23.30 lørdag.

Så langt er ingen pågrepet etter ranet av den 18 år gamle mannen.

Kristiansand Dyrepark stengte klokken 19 lørdag kveld. Politiet fikk meldingen om ranet klokken 19.40.