**KRISTIANSAND: Slåss på Ernst

00.56:** Politiet fikk telefon fra Ernst om å bistå i å stoppe en slåsskamp mellom to menn. Mennene ble tatt med til legevakten for sjekk, hvorpå den ene ble sendt hjem. Hvorfor de to mennene kom i klammeri med hverandre er uklart. De vil ifølge politiet anmelde hverandre.

KRISTIANSAND: Slåss på Caledonien

01.00: To menn i midten av 20-årene slåss og lagde bråk på Telfords pub på Caledonien. Mennene ble satt i arresten, og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Mann lagde bråk på Rederiet

01.22: Politiet ble tilkalt til baren på Rederiet på grunn av problemer med en mann i 30-årene. Mannen ble satt i arresten, og er anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Nasker tatt

16.50 En butikk på Markens tok en mann på fersken da han prøvde å stjele 4 DVDer

**KRISTIANSAND: Mopedtyv

17.00** En bil moped av Peugeot har blitt stjålet i løpet av natten fra Bossmyra, Vågsbygd.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

17.15** Innbrudd i et hus i Rådyrveien. Eieren kan ennå ikke se at noe har blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

19.25** Et vitne har sett noen sette fyr på tre søppeldunker. Ingen er pågrepet.

**KRISTIANSAND: Nasker tatt

20.45** Betjeningen i en butikk tok en dame på fersken da hun prøvde å forlate butikken med øl og dagligvarer.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

21.15** En 33 år gammel mann fra Kristiansand fikk mindre skader i ansiktet etter en slåsskamp i Markens gate tirsdag kveld. Politiet stanset bussen på vei ut til Vågsbygd og pågrep fem personer mellom 17 og 19 år, som alle har status som siktet inntil de er avhørt.

**BIRKELAND: Utbrent lastebil

21.55** Et vitne ringer og forteller at han har funnet en utbrent lastebil i Birkeland. Det dreier seg om en 2000-modell Scania lastebil, åpenbart stjålet. Krimteknisk avdeling vil undersøke bilen onsdag.

**KRISTIANSAND: Flaskekasting

23.00** Politiet fikk stanset en privatfest etter flaskekasting fra taket av Sentrum Platz. Ungdommer kastet flasker fra taket, og heldigvis har ingen kommet til skade. Patruljen tok seg opp og gjorde de nødvendige notatene, deretter fikk de stanset festen.