MANDAL: Kvinne fikk kuttskader

15.39 (forts) Ulykken skjedde da de to båtene, en 14-foter med 25 hester og en 15-foter med en 50-hesters påhengs, skulle passere hverandre i det trange sundet. Ifølge politiet skal en mannlig båtfører i den 14 fots store båten ha gjort en brå manøver slik at han krasjet i kvinnens båt. Dermed gikk det hull i båten til kvinnen og den sank etter kort tid. Kvinnen fikk kuttskader og ville oppsøke lege på egen hånd. Jenta, som var passasjer i mannens båt, fikk vondt i hodet og ble fraktet til legesjekk.

Hendelsen vil bli etterforsket av politiet.

ARENDAL: MC-fører var hard på gassen

12.36 En tysk motorsyklist ble ilagt bot da han suste forbi Tingstveit i Arendal i 102 kilometer i timen i 60-sonen. Den mannlige 28-åringen ble ikke fratatt førerkortet ettersom han er utenlandsk statsborger.

ARENDAL: Fyllekjørte på Hisøy

14.27 Politiet får melding om mulig fyllekjøring på Hisøy og rykker ut til stedet. Her stopper de en 60 år gammel dame som straks blir mistenkt for promillekjøring. Politiet foretok nødvendige prøver av kvinnen. Disse er ennå ikke klare.

BYGLAND: Tatt i laserkontoll

Politiet skrev ut to forelegg etter å ha gjennomført en laserkontroll langs riksvei 9 på Bygland onsdag ettermiddag. Den ene bilisten kjørte i 84 kilometer i timen i 60-sonen.

MANDAL: Påkjørt bakfra

15.14 Ingen personer ble skadet da tre biler krasjet i en kjedekollisjon ved Falken i Mandal onsdag kveld. Men en mannlig bilist, som forårsaket kollisjonen, vil bli ilagt en bot for brudd på veitrafikkloven. Mannen skal ha vært uoppmerksom og kjørt i bilen foran slik at den krasjet inn i den forrerste bilen.

SØGNE: Dame påkjørt i sykkelfelt

15.45 En kvinne ble påkjørt i et gang— og sykkelfelt langs Hølleveien ved Stausland onsdag ettermiddag. Hun ble påført bare mindre personskade, opplyser politiet. Politiet vil foreta etterforskning.

RISØR: Stjålet påhengsmotor

En båteier i Risør er frastjålet en 5 hesters (4 stroke) påhengsmotor 2002 modell.

ARENDAL: Kjørte i lyktestolpe ved E 18

17.33 En sjåfør og en passasjer ble kjørt til legevakt da bilen de satt i kjørte av veien og endte i en lyktestolpe ved Harebakken. Ifølge politiet pådro de to mennene seg bare mindre personskade.

ARENDAL: Innbrudd i båt

I løpet av onsdagen har tyver brutt seg inn i en båt som ligger fortøyd ved Gard-bygget i Arendal. Tyvene skal ha fått med seg navigasjonsutstyr.

GRIMSTAD: Stjålet moped

En ung mopedeier har blitt frastjålet mopeden sin, en Suzuki FZ50 med registreringsnummer RA 7698 fra Vessøyveien. Politiet ønsker tips i saken.