KRISTIANSAND: — Vi mottok melding klokken 08.14 om at en bil var stjålet fra Grim-området i natt. Klokken 09.16 fant en politipatrulje bilen i Kobberveien med en person sittende i bilen, opplyser operasjonsleder Bjarne Bakken ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Mannen, som viste seg å ha tatt seg en lur etter å ha stjålet stasjonsvognen på Grim, ble oppdaget av en forbipasserende turgåer bare et kort stykke unna ved et garasjeanlegg i Kobberveien på Tinnheia i Kristiansand.

  • Jeg var på tur med hunden da jeg oppdaget en bil som stod parkert mellom garasjene med bildøren oppe, sier kvinnen til fvn.no.

Hun så ingen mennesker i nærheten og stusset over synet. Turgåeren bestemte seg for å gå bort for å lukke døren på bilen siden det regnet. Da hun kom bort til bilen så hun til sin forskrekkelse at det satt en mann i bilen. Mannen satt foroverbøyd og var ikke synlig fra utsiden. Kneet hans hang på utsiden av bilen.

— Han satt der helt livløst og reagerte ikke på meg. Jeg tenkte at han kanskje var død, for han satt så veldig sammensunket, sier hun til fvn.no.

Hun sjekket mannens puls og konstaterte at han var i live før hun ringte å meldte fra om funnet til politiet.

  • Mannen var ikke beruset, men han hadde tatt seg lur. Han sov i alle fall, sier Bakken til fvn.no.