**ARENDAL: Utforkjørsel

13.35:** En bil havnet på taket etter en utforkjørsel på riksvei 42 mellom Evje og Arendal. Ulykken skjedde ved Øvre Lauvrak. Brannvesenet og bilbergingen ble tilkallet. Det skal ha luktet bensin på stedet etter utforkjørselen. Det var en kvinne fra Hovden som kjørte bilen. Hun er født i 1979, og kom fra uhellet uten personskader.

**LILLESAND: Slåsskamp

00.28:** Politiet fikk melding om at det hadde vært et mindre slagsmål på Langbrygga. Ei jente er mistenkt i å ha havnet i klammeri med to kvinner. Det er foreløpig usikkert om de fornærmede vil anmelde saken. Den mistenkte er født i 1990, mens de to fornærmede er født i 1979 og 1981. **GRIMSTAD: Drikking på offentlig sted

00.36:** To jenter ble anmeldt for drikking på offentlig sted, da de nøt alkohol ved Storgaten i Grimstad. Begge er 83-modeller.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

00.45:** En blå Yamaha med registreringsnummer PS 8924 ble stjålet fra Oddernes menighetshus i natt.

**FLEKKEFJORD: Oppgav falsk personalia

00.42:** Under en fotpatrulje i Flekkefjord sentrum, kom politiet over ei ung jente som bar på en halvfull spritflaske. Jenta er født i 1991 og kommer fra Kvinesdal, men oppgav falsk personalia til politiet. Hun vil bli anmeldt for dette. Foreldrene til jenta ble varslet, og hun ble hentet like etter hendelsen.

**MANDAL: Klammeri

01.17:** Politiet fikk melding om at det har oppstått et klammeri mellom noen menn ved Store Elvegate. To menn er mistenkt i å ha plaget fire gutter i alderen 17 til 18 år. De mistenkte skal være født i 1985 og 1989. De fornærmede vurderer å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.39:** En mann ble tatt med buksene nede utenfor Markens gate 8. Mannen er født i 1989 og kommer fra Kristiansand. Han vil bli anmeldt for urinering på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

01.48:** En mann blir tatt for drikking utenfor en restaurant i Tollbodgata. Mannen ble innbrakt til politistasjonen og deretter anmeldt for forholdet. Mannen er født i 1988. **ARENDAL: Mindre slagsmål

02.05:** Det oppstod et mindre slagsmål utenfor Kirkebakken i Arendal. De to involverte er født i 1989 og 1990. Foreløpig er det uvisst om det vil komme en anmeldelse i ettertid.

**RISØR: Kjørte for fort

02.05:** Politiet stoppet en bilfører som kjørte 88 km/t i 60-sonen på riksvei 416, ved Moen. Den fartsglade mannen er født i 1988 og kommer fra Risør.

**KRISTIANSAND: Klammeri

02.21:** Politiet fikk melding om at to menn hadde slåss utenfor en restaurant i Kristiansand. En vakt ved utestedet skal ha blitt skadet under slåsskampen. Vakten skal blant annet ha pådratt seg kuttskader fra glass. De to mennene ble innbrakt til politiet, og anmeldt for slåssing i beruset tilstand på et offentlig sted. Det er foreløpig uvisst om vakten kommer til å anmelde saken.

**MANDAL: Grovt biltyveri

02.20:** I løpet av natten har uvedkommende brutt seg inn i en bil som stod parkert på Halseveien. Tyven kom seg inn i bilen ved å åpne låsen på bilens venstre side. Gjerningsmannen fikk med seg et stereoanlegg, en laptop og et fotoapparat.

**ARENDAL: Upopulære gjester

02.42:** Politiet fikk telefon fra en vekter som fortalte at restauranten i Arendal sentrum hadde fått besøk av noen uvelkomne gjester. Da politiet dukket opp hadde saken allerede blitt ordnet opp, og gjestene hadde forlatt stedet.

**KRISTIANSAND: Narkobeslag

02.48:** En mannsperson ble stoppet av politiet etter at han var innblandet i et mindre klammeri utenfor et utested i sentrum. Mannen var i besittelse av en slåsshanske, samt mindre mengder narkotika. Dette ble han sendt i arresten for. Han er født i 1985 og kommer fra Søgne.

**ARENDAL: Slagsmål

02.59:** Politiet fikk melding om at det var slagsmål på Langbryggen i Arendal. Ingen slåss da politiet ankom stedet, og gemyttene hadde roet seg.

**RISØR: Klammeri

03.04:** Det oppstod et klammeri mellom fire involverte utenfor Risørhallen i natt. Det er en mannsperson som føler seg fornærmet i saken. Ingen er foreløpig mistenkt i saken, og det er uvisst om saken vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

03.06:** En mann ringte politiet og fortalte at han hadde blitt slått ned i sentrum. Han kjørte selv til legevakten hvor han fikk undersøkt seg. Han vurderer å anmelde forholdet. Mannen er født i 1976 og kommer fra Kristiansand.

**MANDAL: Mindre slagsmål

03.07:** Politiet fikk melding om at det var slagsmål på Bryggegata i Mandal. Da politiet ankom var ingen der, men det var likevel tydelig at en gjeng hadde oppholdt seg der. Ingen har vært i kontakt med politiet i ettertid.

**KRISTIANSAND: Mindre slagsmål

03.29:** En mann fortalte til politiet at han har blitt fornærmet av tre karer uten for et utested i sentrum. De mistenkte skal være født i 1979, 1982 og 1987. Den fornærmede er født i 1956. Det er uvisst om saken vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Slagsmål

03.35:** Politiet fikk melding om at det hadde oppstått et slagsmål i sentrum, like utenfor Baker Jørgensen. Fire karer hadde da kommet i uoverensstemmelse. Det var ikke slagsmål da politiet ankom stedet. Politiet vet foreløpig ikke om saken vil bli anmeldt.

**FARSUND: Klager på støy

03.37:** Politiet fikk melding fra noen sinte naboer som irriterte seg over støy fra en naboleilighet. Politiet dro deretter til stedet og snakket med vedkommende som hadde gjester. Natteroen skal ha blitt gjenopprettet etter politiets besøk.

**KRISTIANSAND: Klammeri

03.45:** To personer havnet i klammeri utenfor et utested i sentrum. Politiet tok en prat med kranglefantene, og de forlot stedet etter hvert.

**KRISTIANSAND: Musikkstøy

03.52:** Hissige naboer ringte og ba politiet få en slutt på musikkbråket til naboen. Hendelsen skjedde i Henrik Wergelands gate. Politiet ba vedkommende dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

04.03:** Flere mannspersoner var involvert i en slåsskamp mellom Festningsgata og Kristian IV gate. Fornærmede er født i 1980 og kommer fra Kristiansand. Det er uvisst om mannen vil anmelde forholdene.

**ARENDAL: Løse hester

06.47:** Politiet fikk melding om at en billist på E18 ved Longum kom over fire løse hester på sin vei. I ettertid har politiet dratt til stedet, men har ikke lykkes i å finne disse hestene.

**ARENDAL: Løse hester

06.47:** Politiet fikk melding om at en billist på E18 ved Longum kom over fire løse hester på sin vei. I ettertid har politiet dratt til stedet, men har ikke lykkes i å finne disse hestene.

**TVEDESTRAND: Traktorbrann

08.33:** Politiet fikk melding fra 110-sentralen om at det var traktorbrann i en garasje på Rømyr. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen. Ingen personer skal ha blitt skadet under brannen.

**GRIMSTAD: Villmannskjøring

09.20:** Politiet mottok klager fra en person som hadde sett flere kjøre villmann på firehjulinger i Reddal. Melder mente at villmannskjøringen var til fare for folk, og oppfordret politiet til å iverksette tiltak. Politiet mottok også klager på villmannskjøringen i går kveld. Lokalt politi har overtatt saken.

**TVEIT: Mopedtyveri

10.44:** En moped ble stjålet fra Brattvoll terrasse i natt. Den hadde registreringsnummer PT9171.