Les også: Seierherren!

Høyre gjør tidenes valg i Lillesand

LILLESAND: — Jeg var knapt i ro i natt. Snakket lenge med kona, kledde av meg litt og sov bare en liten time, forklarer Thomassen.

"Signingsferden" i Lillesand tirsdag, da ordføreren mottok gratulasjoner fra Lillesands befolkning, måtte grunnet en strekk i ryggen bli avbrutt av en time hos kiropraktor - selv om Thomassen helst ville vært foruten.

Kiropraktor Tim Raven synes imidlertid det var hyggelig med ordførerbesøk på jobb. Raven knadde og knakk på Thomassen mens Høyre-politikeren brølte på benken.

— Når du blir statsminister får du bare si: Unnskyld, men kiropraktoren min venter, sier Raven.

Og begge ler hjertelig.

Det ble mange hjertelige møter for Arne Thomassen, som i år leverte tidenes valgresultat i Lillesand, tirsdag.

— Maken til folkelig ordfører. Han er ikke vond å snakke med, og han har noe å si til alle, både liten og stor. Det setter vi pris på, sier Tore Aanonsen og Kjell Karlsen.

— Han begynte som rørlegger, og har jobbet seg opp fra bunnen. Det står respekt av jobben han har gjort for byen vår, sier Helen Olsen og gratulerer ettertrykkelig.

TRIMDAMENE: — Gratulerer, Arne. Har aldri sett maken til strålende valgresultat. Trimdamene Inga Knutsen, Turid Berntzen og Ellen Gundersen tok seg tid til en prat med ordføreren før de la ut på dagens rusletur. Foto: Marianne Gauslaa