**ARENDAL: Bråkende Opel Astra stjålet

11.20** En hvit Opel Astra med registreringsnummer PC 82331 er stjålet fra Stoa. Eksosanlegget skal være ødelagt, så bilen lager mye lyd.

**GRIMSTAD: Daihatsu sjålet

12.23** En rød Daihatsu med registreringsnummer PC 66688 er stjålet fra Grooseveien natt til søndag.

**KRISTIANSAND: Mistet pukk fra tilhenger i tunnel og stakk

12.30** En fører av en personbil hadde en tilhenger med pukk etter bilen. I tunnelen mellom brannstasjonen og Bjørndalssletta mistet føreren en ganske stor mengde stein i veien. Da patruljen kom, hadde føreren stukket av. Det oppstod noe trafikkforsinkelser i området på grunn av ryddingsarbeidet. Øyenvitner har gitt politiet registreringsnummeret på tilhengeren, så eieren kan vente seg en telefon fra politiet. Ifølge øyenvitner skal tilhengeren ha vært overlastet.

**FLEKKEFJORD: Fant igjen båt stjålet i Holmestrand

13.10** En 40 år gammel mann fra Flekkefjord er mistenkt for å ha stjålet en båt som er meldt stjålet i Holmestrand. Båten ble funnet i Flekkefjord.

**VENNESLA: Etterlyser tips om tyver i sort Golf

13.49** Rundt klokken 13.30 har det vært grovt tyveri fra et bolighus på Sandrip. Det er ikke klart hva som er stjålet. En sort Golf er observert kjørende fra huset i riktig tidsrom, og politiet er interessert i øyenvitner som har sett bilen.

**SØGNE: Brakk av speiler på bil

14.22** Noen har brukket av to speiler på en Golf som stod parkert i Tingvollen-området. To gutter som muligens har noe med skadeverket å gjøre er observert i området, men politiet har ikke funnet de to.

**ARENDAL: Skadeverk på kulturskolen

14.33** Noen har knust et vindu på baksiden av Arendal internasjonale kulturskole.

KRISTIANSAND: Mann sovnet i midtrabatten

**KRISTIANSAND: Beruset person til legevakta

14.56** En beruset person lå på en benk ved Slottet. Politiet kjørte mannen til legevakta for en sjekk.

**LYNGDAL: Innbrudd i båt

15.00** Noen har tatt seg inn i en båt som ligger fortøyd i Agnefest båthavn. Et deksel på et sete inne i båten er brutt opp, og det er stjålet elektrisk utstyr.

**LILLESAND: Knuste ruter på skolen

15.00** Rektor ved Tingsaker skole ringte politiet og fortalte at et par ruter på skolen er knust i løpet av helga. Det skal ha vært en del kjøring med biler utenfor skolen på ettermiddag— og kveldstid utenfor skolen i helga, og politiet ser på en mulig sammenheng.

**VENNESLA: Innbrudd i hus på Øvrebø

15.24** Tyver har brutt seg inn i en bolig gjennom et vindu på Nedre Lie. Det er ikke klart hva som er stjålet. Innbruddet skjedde i tidsrommet fra forrige fredag til i dag.

**VENNESLA: Enda et innbrudd på Øvrebø

16.00** Mellom klokken 8 og 15 i dag har noen knust et vindu i bakhuset ved en bolig på Homstean. En bærbar pc, smykker, klokker og et mindre pengebeløp er borte.

KRISTIANSAND: Butikktyv nektet å levere fra seg tyvegodset

**LYNGDAL: Gjorde hærverk og innbrudd hos båtforeningen

17.00** Det har vært innbrudd i Lyngdal båtforenings lokaler ved båthavna. Kjøkkendøra er brutt opp, og det er ødelagt mye innvendig. Et mindre pengebeløp er stjålet.

**HÆGEBOSTAD: Stjal kompressor

18.00** En ganske stor kompressor med sort tank og rød motor er stjålet en gang mellom forrige søndag og fredag. Kompressoren stod ved ei hytte som er under oppføring på Tingvatn.