KRISTIANSAND: Innbrudd på ICA Vardåsen

01.28: Melding om innbruddsalarm på ICA Vardåsen på Søm. Politiet reiser ut sammen med vaktselskapet. Vaktmannen som kommer litt før politiet ser at to personer stikker fra åstedet. Det ble ikke funnet konkrete gjerningspersoner. Saken vil bli etterforsket. Politiet vet enda ikke hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Knertet lyktestolpe

01.45:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt ned en lyktestolpe ved Høgskolen i Agder. Slurvete kjøring er trolig årsaken til hendelsen. Bilen skal ha fått en del skader, også lyktestolpen skal ha fått hard medfart.

TVEDESTRAND: Front mot front

VENNESLA: Fyrte opp morgenbålet

**KRISTIANSAND: Tyveri av bil på Tveit

06.46:** En Mazda er stjålet. Registreringsnummer: PX27070. VENNESLA: Kollisjon

09.58: En Audi og en Golf kolliderte ved bedehuset på Vigeland. Den ene bilen kjørte i den andre bilen bakfra. Ingen personskader.

**ARENDAL: Innbrudd i hus på Rykene

16.26** I tidsrommet fra onsdag til fredag har noen brutt opp verandadøra i huset og stukket av med dvd-filmer.

**ARENDAL: Mc-fører stakk fra politiet

17.20** Politiet forsøkte å stoppe en fører av en tung mc på Myrene. Føreren stakk umiddelbart av, og politiet vurderte at det ikke var lurt å forfølge motorsyklisten. Politiet forsøker nå å finne ut hvem som kjørte mc-en med de årsprøvekjennetegnene.

**RISØR: Takstein falt ned

17.45** En takstein falt ned fra taket på et hus i Storgaten. Steinen traff ingen, men politiet var på stedet for å sikre stedet. Det skal ikke være fare for at flere taksteiner ramler ned.

**LILLESAND: Kjørte i grøfta i Høvåg

19.19** En rød Volvo stasjonsvogn kjørte av veien på veien mot Isefjær. Politiet kom i kontakt med bileieren, som erkjente å ha kjørt bilen da uhellet skjedde. Verken han eller passasjerene var skadet. Føreren er en 18 år gammel mann fra Lillesand.

KRISTIANSAND: Fant sin egen båt etter åtte måneder

**ARENDAL: Sjenerte gjester og betjening

19.55** En 39 år gammel mann fra Arendal ble satt i drukkenskapsarresten etter å ha sjenert både gjester og betjening i Nedre Tyholmensvei. Mannen vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Beruset mann hadde ikke penger til øl

19.55** En beruset mann var ufin mot betjeningen på Prix. Mannen forsøkte også å få med seg øl uten å ha penger til å betale. Den 42 år gamle mannen fra Tvedestrand ble satt i arresten og vil bli anmeldt.

**VENNESLA: Klage på mopedkjøring

19.57** Politiet fikk klager på mopedkjøring på Graslijordet.

**GRIMSTAD: Mange klager på sigøynere

20.41** Politiet har i løpet av dagen fått inn flere klager på sigøynere som påtrengende tigger og forsøker å selge ting ved Grømjordet. Politiet reiste til stedet og fikk tak i en 47 år gammel kvinne som politiet tror er fra Polen.

**GRIMSTAD: Klage på crossykkelkjøring

21.26** Politiet har mottatt klager fra folk som mener at crossyklister kjører fort på Nilsevoll.