LILLESAND: — Ingen av de merknadene jeg har kommet med er tatt hensyn til i reguleringsplanen. Det synes jeg er et tankekors. Utkastet kunne vært en fotostatkopi av Isefjærleiren A/S sin plan, skriver Dagfinn Isefjær i et brev til kommunen.Helt siden Sørlandets naturistforening i 1996 kjøpte Isefjærleiren har det vært strid om reguleringsplanen for området. I fem år har Isefjærleiren A/S ventet på behandling av søknad om bruksendring. Naturistene har følt at kommunen har tatt naboenes parti. Nå er det en av naboene som føler seg oversett. I fjor ble naboene i området oppfordret til å komme med innspill til reguleringsplanen. Når et utkast til planen nå legges fram føler Isefjær seg fullstendig forbigått av kommunen.Nakne på veien

En av Isefjærs bemerkninger til reguleringsplanen er ønske om offentlig vei gjennom leiren. Han synes det er svært ubehagelig å møte nakne mennesker når han passerer.- Veien brukes av meg og andre til det den er tenkt å brukes til (sykling, kjøring, løping etc.), og det bør ikke være slik at en kan risikere å få en «tissemann» stukket opp i trynet når en passerer gjennom leiren, skriver han videre til kommunen.Naturistene er på sin side storfornøyd med at reguleringsplanen nærmest er identisk med det forslaget de selv laget. De fikk blant annet gjennom flytting av deler av en vei over på andre siden av elva og forskyvning av veien gjennom selve leiren. Det gir naturistene bedre plass til å boltre seg på.«Attåtnæring»

I sine merknader til reguleringsplanen nevner Daniel Isefjær også at han har søkt om å få bygge en kombinert sjøbu/hytte, samt å utvide brygge.- Når stedet nå nærmest er ødelagt for min del, vil jeg i alle fall ha muligheten til å kunne drive utleie om sommeren og ha det som en liten «attåtnæring». Når Lillesand kommune nå skal ta stilling til dette punkt må de huske på hvilken ulempe de har påført undertegnede, samt den verdiforringelse, i både penger og fornøyelse, dette har medført for min del. Dette er ikke en vanlig byggesak hvor en privatperson søker om å få bygge, men her gjelder det en sak hvor det er kommunen ved sine politikere som har prakket på oss denne «dritten». Dette må kommunen ved sine politikere ta konsekvensen av, skriver Isefjær.