Det sier Asbjørn Martin Gregersen i Elektro Skagerrak i forbindelse med at Risør-firmaet nå har inngått en kontrakt med Weiders Farmasøytiske i Kragerø som skal bygge et nytt fabrikkanlegg på Fikkjebakken utenfor Kragerø. Kontraktsummen er på vel 20 millioner kroner, og er dermed en av de største enkeltkontrakter på en elektroentreprise i Aust-Agder gjennom tidene.

Elektro Skagerrak er med sine 43 ansatte, fordelt på hel— og deltidsansettelser et ¿mellomstort¿ firma, og det vekker derfor oppsikt i bransjen at Risørfirmaet halte i land denne storkontrakten.

¿ Elektro Skagerrak har som visjon å utvikle seg til å bli noe mer enn et lite håndverkerfirma i Risør, og den kontrakten vi nå har fått er naturlig nok et viktig skritt i den retning, sier daglig leder Asbjørn Martin Gregersen, som samtidig innrømmer at jobben vil bli en skikkelig utfordring.

¿ Å Gjennomføre en så stor kontrakt krever stor innsats og godt samarbeid i alle våre ledd. Samtidig har vi et ansvar å ivareta overfor våre andre kunder, store som små. Men alle er innstilt på å yte topp innsats, så jeg er ikke urolig for at vi ikke skal makte oppgaven, sier Gregersen.Stor tillit

Elektro Skagerrak har gjennom flere år samarbeidet med Weiders Farmasøytiske i Kragerø, og kjenner virksomheten meget godt.

¿ Samarbeidet har skapt et gjensidig tillitsforhold. De kjenner oss, og vet hva vi står for, sier Gregersen, men legger til at Elektro Skagerrak selvsagt også var konkurransedyktig hva pris angår.Nyansettelser

¿ Vil denne storkontrakten bety at antall ansatte må økes?

¿ Ja, vi har allerede økt tallet på ansatte. Den siste var på plass for 14 dager siden.

¿ Når starter jobben i Kragerø?

¿ Vi er allerede i gang med de forberedende arbeider, men like over ferien starter jobben for alvor.

Stor betydning

Asbjørn Martin Gregersen legger ikke skjul på at stemningen i firmaet var høy da det ble kjent at man hadde sikret seg kontrakten som har en verdi på over 20 millioner kroner.

¿ Ofte er det jo de store virksomhetene som stikker av gårde med denne type jobber. Derfor er vi selvsagt ikke så lite stolte av at vi ble valgt. Dette viser at det ikke er noen umulig oppgave for et firma i Risør å konkurrere utenfor kommunens grenser om større oppdrag, sier Gregersen.

Med denne kontrakten er Elektro Skagerrak sikret arbeid fram til langt ut i år 2001. I tillegg til kontrakten, som omfatter montasje av fabrikkanlegget, vil oppfølgingsarbeider som maskinmontasje, idriftsetting osv. komme som betydelige tilleggsarbeider.

¿ Vi gleder oss virkelig til å ta fatt på denne oppgaven, som vi håper, i tillegg til annen innsats, kan være et springbrett til videre utvikling av Elektro Skagerrak A/S, sier Asbjørn Martin Gregersen.