Vårsesongen avsluttet Bjørn Helge Riise i Sheffield United. Det endte med nedrykk til nivå tre i engelsk fotball. Plassen i Drillos startoppstilling er truet, men energisk innsats på trening og flere gode landskamper holder lillebror Riise inne i varmen.— Førsteomgangen hans var helt enorm. Jeg er stolt over ham. I dag viste han at han fortjener plassen. Folk kan roe ned diskusjonen om han fortjener en plass på laget eller ikke, sa John Arne Riise om brorens prestasjon i lørdagens 0-1-tap mot Portugal.

Bjørn Helge Riise spilte sin 30. A-landskamp. Spesielt før hvilen var han god, både som skapende kraft fremover, men også som rivjern i den defensive biten.

Storebror John Arne spilte sin 95. A-landskamp. Dermed nærmer han seg legenden Thorbjørn Svenssens rekord med 104 landskamper.

— Det er litt rart å si at vi er skuffet over 0-1-tap borte mot Portugal. Vi spilte bra og leverte en innsats av de sjeldne. Vi kan hamle opp med de beste, men er litt småskuffet over at det ikke ble 0-0, sa John Arne Riise. (©NTB)