**RANDESUND: Fremmed mann ville inn

00.27** fikk politiet melding fra en mann som fortalte at det stod en mann å ringte på døra til boligen hans og ville inne. Han opplyste også at mannen hadde knust et vindu på stedet. Mannen som står på døra sa at det var mora som eide huset og siden moren skyldte ham penger hadde han fått beskjed om at han skulle hente husleia. En patrulje ble sendt til stedet og det hele endte med at vedkommende måtte tilbringe natten i arresten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

00.51** fikk politiet melding om slagsmål ved Caledonien. En patrulje ble sendt til stedet og fire personer ble sendt hjem.

**VÅGSBYGD: Høylytt fest

01.30** måtte politiet ut i Vågsbygd å dempe en fest etter flere klager på støy.

**KRISTIANSAND: Plagsom gjest

01.46** fikk politiet melding om at dørvaktene ved Havana trengte bistand med en gjest. Vaktene hadde lagt gjesten i håndjern og det hele endte med at politiet kjørte vedkommende til legevakten for en sjekk og så dimitterte ham. Politiet venter ingen anmeldelser i saken.

**KRISTIANSAND: Beruset person

02.00** fikk politiet melding om en beruset person ved Havana. Vedkommende, en 22 år gammel kvinne, ble satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Ropte om hjelp

02.25** fikk politiet melding om at en person stod i Jegersbergveien og ropte om hjelp. Mannen virket ruset og hadde sykkel med seg. Da han forsøkte å sette seg på sykkelen gikk han rett i bakken. En politipatrulje ble sendt til stedet og de klarte å overbevise mannen om at det var en god ide å ikke sette seg på sykkelen, men heller trille den hjem.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

02.42** fikk politiet melding om et slagsmål/diskusjon i Vestre Strandgate. Politiet kom over to personer og begge ble satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Frastjålet lommeboka

03.10** fikk politiet melding fra en litt overstadig beruset kvinne som fortalte at hun var blitt frastjålet lommeboka av en mørkhudet person og at vedkommende hadde forsvunnet i retning av havna. Politiet dro ut og snakket med vedkommende og etter hvert ble lommebok funnet igjen. Politiet venter en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Hindret trafikken

03.25** fikk politiet melding om at en beruset person stod i rundkjøringen på Gartnerløkka og hindret trafikken. Politiet reiste til stedet og mannen ble sendt i retning hjemmet sitt.

**KRISTIANSAND: Narkotika

03.47** fikk politiet melding om at noen ruslet rundt et hus på Eg. Ifølge innringer virket det som om vedkommende planla et innbrudd. En patrulje ble sendt til stedet men da var mannen borte. 04.19 fikk politiet en ny melding og da var vedkommende tilbake, men denne gangen med en sykkel og flere bæreposer. Etter hvert dukket det opp en ny mann på stedet og de to løp inn i Baneheia. Politiet reiste til stedet og kom over to personer som var i besittelse av litt narkotika. Begge er kjenninger av politiet og sitter nå i arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

04.45** fikk politiet melding av Securitas som forteller at det har vært et forsøk på tyveri av en bil i Narvika i Kristiansand. Politiet har foreløpig ikke fått tak på bileieren.

**ARENDAL: Innbrudd

13.48** fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Arendal. Beboerne hadde vært på ferie i 14 dager og da de kom tilbake oppdaget de at det hadde vært tyver inne i leiligheten. Tyvene hadde stjålet to pc-er og et videokamera. Politiet har opprettet en sak på forholdet.