**LILLESAND: Mistet lappen for mopedtrimming

08.00** UP stoppet en 17 år gammel gutt fra Lillesand som kjørte moped på riksvei 402. Mopeden ble avskiltet, sjåføren anmeldt og førerkortet hans ble beslaglagt fordi mopeden var trimmet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i flere båter

08.35** Det har vært innbrudd i minst tre båter i Alsvika. Det er stjålet blant annet en TV og båtradio. Innbruddene skjedde antakelig i løpet av natta.

— Vi har sikret en gjenstand gjerningsmennene har lagt igjen, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Han vil ikke gå nærmere i detalj om hva sporet er, annet enn at det er et biologisk spor.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bedehuset

09.00** Tyver har brutt seg inn og stjålet en Toshiba-prosjektor og forsterker fra Bringsvær bedehus. Tyveriet har sannsynligvis skjedd i natt.

**ARENDAL: Slåssing på taxiholdeplassen

09.17** En kvinne kom inn på politivakta og meldte om slåsskamp ved drosjeholdeplassen. Politeit pågrep en 42 år gammel kjenning som sannsynligvis var ruspåvirket. Han blir anmeldt for bråk på offentlig sted.

**VENNESLA: Kjørte vinglete

10.17** Politiet stoppet en bilist i Vennesla etter meldinger om at mannen kjørte vinglete. Det viste seg at 31-åringen fra Iveland ikke hadde promille, men han hadde heller ikke førerkort, og blir anmeldt for dette.

**ARENDAL: Påkjørsel

12.25:** En kvinne (59) veltet og brakk beinet da hun forsøkte å hoppe av sykkelen sin ved Strengereid i dag. Kvinnen ble kjørt til legevakta. Det er ikke opprettet politisak.

RISØR: Grovt tyveri

60 flasker vin meldes stjålet meldes stjålet fra restauranten Bakgården i Krags gate i Risør. Politiet undersøker stedet i ettermiddag.

**GRIMSTAD: Uten lappen

13.54:** En jente (17) ble stoppet da hun kjørt bil uten gyldig førerkort. Hun ble anmeldt.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling

14.06:** Baneheitunnelen stengt etter røykutvikling. Les mer i egen sak.