ARENDAL: — Det dreier seg om et oppgjør om penger, opplyser etterforskningsleder ved Arendal politistasjon, Jens Martin Reiersølmoen, til Fædrelandsvennen.

Flere sår på kroppen

Det var klokka 22.05 søndag kveld at en 47 år gammel mann møtte på politivakta i Arendal. Mannen blødde fra flere sår på kroppen. Størst skader hadde han i den ene hånda.

— Det er litt skader flere steder på kroppen, men skadene ser ikke ut til å være veldig alvorlige. Det dreier seg først og fremst om risping med kniv, opplyser Reiersølmoen.

Til politiet har mannen forklart at han ble påført skadene i hånda da han forsøkte å avverge knivstikk mot kroppen.

Klokken 01.10 natt til mandag ble én kvinne og én mann pågrepet i en bolig i Arendal. Den pågrepne kvinnen er 26 år gammel mens mannen er 44 år gammel. De to ble pågrepet i kvinnens bolig.

— Pågripelsen skjedde uten noen form for dramatikk, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Lauvnes, til Fædrelandsvennen.

Krangel før knivepisode

Etter det Fædrelandsvennen forstår tilhører de tre personene byens rusmiljø. Politiet opplyser at det skal ha vært en krangel mellom de tre personene før knivstikkingen skjedde. Politiet har ennå ikke definert knivepisoden som et ran, men opplyser at siktelsen mot de to mistenkte også kan bli endret til å omfatte ran.

— De involverte er bekjente av hverandre fra før av, opplyser Reiersølmoen.

Krimtekniker fra Agder politidistrikt har vært på åstedet for å sikre tekniske spor. Ifølge politiet skal det ikke ha vært vitner til hendelsen.

Fremstilles for fengsling

Den 47 år gamle mannen ble brakt til legevakta i Arendal for å få behandling etter at han meldte seg ved politivakta i Arendal.

De to mistenkte vil bli framstilt for varetektsfengsling tirsdag, opplyser politiet.

— De to er siktet for legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap, opplyser politijurist i Agder politidistrikt Vanja Bruvold.