KRISTIANSAND: Fikk stein i hagen

21.21 På Hamreheia kom en stor stein veltende ned i hagen til en intetanende person. Den viste seg å være et uheldig resultat av naboens hagearbeid. Naboen hadde brukt ekspansjonsstoff for å dele en stein. Da den delte seg, havnet en del av steinen hos naboen. Det skal ikke ha oppstått store skader.

KRISTIANSAND: Høy musikk

23.01 Politiet stopper en fest etter klage på høy musikk og bråk i Vestre Strandgate.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

23.13 En overstadig beruset person som ligger rett ut i Gyldenløves gate blir kjørt via Legevakten til drukkenskapsarresten.

VENNESLA: Kjørt hjem

23.19 En beruset person i Sentrumsveien i Vennesla blir kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Sparket politiet – fratatt barna

23.21 Barnevernet og politiet får melding om to fulle fedre som tar med seg to barn inn på et overnattingssted i Kristiansand. På stedet ber politiets patrulje om ekstra bistand da den ene mannen, en 39-åring fra Østfold, blir voldelig og flere ganger sparker til en tjenestemann. Voldsmannen blir pågrepet og barnevernet tar med barna. 39-åringen blir avhørt onsdag.

SØGNE: Skadeverk

23.48 Personer i liten varebil skal bedrive skadeverk og velter søppeldunker i Høllen. Politiet har ikke ledige patruljer å sende til åstedet.

ARENDAL: 15-åring truet politiet

23.49 Politiet må bistå barnevernet som har problemer med en 15-åring ved roklubben i Arendal. Da politiet kom til stedet trekker han fram en pistol og sikter på tjenestemennene. Innen forsterkninger kommer til stedet, blir 15-åringen overmannet. Det viser seg da at pistolen er en softgun. 15-åringen blir pågrepet og senere på natten plassert på institusjon.

ARENDAL: Nødbluss

23.56 Tre røde nødbluss blir sett utenfor Flostad på Tromøya. Hovedredningssentralen blir varslet og redningsskøyta begynner søk, uten resultat.

KRISTIANSAND: Promille på Hampa

00.25 Tollvesenet stopper en bil fra danskeferja på Hampa, der føreren – en 60-åring fra Kristiansand – får førerkortet beslaglagt for mistanke om promillekjøring.

KRISTIANSAND: Truet med å skyte vaktene

00.34 En 25-åring fra Kristiansand blir pågrepet av politiet etter at hun truet dørvaktene på utestedet Rederiet med å skyte dem, da han måtte vise legitimasjon for å komme inn.

MANDAL: Kastet flaske etter båt

01.40 Politiet leter etter en båteier som har kastet en flaske etter en annen båteier som lå ved siden av ham ved kai i Mandal. Mannen blir ikke funnet.

MANDAL: Slåssing

01.41 En person ble kjørt til legevakten etter en slåsskamp i Store Elvegate i Mandal. Person skal blant annet ha blitt truet med en flaske av flere andre. Personen fikk et kutt i leppa.

MANDAL: Tyveri fra legevakta

03.06 Legevakta i Mandal melder at det er stjålet et pengebeløp fra kassa.

TVEDESTRAND: Slåssing

03.18 Politiet får melding om slåssing ved Fjordhotellet i Tvedestrand. Gjerningspersonen har stukket fra stedet når politiet kommer.

MANDAL: Hjelpeløs kvinne

04.00 En kvinne som ikke er i stand til å ta vare på seg selv blir kjørt hjem fra Store Elvegate i Mandal.

GRIMSTAD: Ville sykle på motorveien

05.43 To syklister med full oppakning sykler på den nye motorveien ved Grimstad. Politiet sender dem over til gamle E 18. KRISTIANSAND: Fyllekrangling

07.04 Politiet må gripe inn overfor et beruset kjærestepar i Østreveien i Kristiansand, som har havnet i et basketak med heftig krangling. Patruljen megler og får fram en omforent løsning, der paret er enig om å avvente diskusjonen til de blir edru.

ARENDAL: Solgte ulovlige resepter Politiet fikk melding om at en navngitt person prøvde å selge resepter. På Natthjemmet i Arendal ble én person pårepet. Han var mistenkt for å ha prøvd seg med falske resepter tidligere, blant annet i Grimstad. Under ransakelsen fant politiet reseptblokker, diverse adgangskort og nøkler til institusjoner han slett ikke skulle ha adgang til, opplyser operasjonsleder. Mannen i 30-årene fra Arendal ble kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Tagging

10.33: Taggingen var på undergangen ved YX i Kjosbukta. Det er varslet videre, for eventuell fjerning.

ARENDAL: Ulovlig bilkjøring

10.44: Politiet reiste for å se etter bilene som skulle kjørt i lysløypa ved Ribe gård, men uten å se noe til dem.

MANDAL/SØGNE: Stoppet etter «tullekjøring»

10.50: Utenlandsregistrerte kassebiler kjørte som «tullinger» på E39 mellom Manda og Søgne, med flere hasardiøse forbikjøringer. Politiet stoppet siden tre franskregistrerte kjøretøy. Sjåførene fikk en kraftig muntlig advarsel før de kjørte videre.

MANDAL: Stoppet med øks og amfetamin

11.08: En person gikk i gågata i Mandal. Med seg hadde bar han en øks. Politiet kom raskt til stedet, og fant på stasjonen at mannen i 40-årene også var i besittelse av amfetamin. Han kommer lenger vestfra, opplyser politiet.

KVINESDAL: Stjal motorsykkel og sykler

12.01: Natt til tirsdag ble det meldt om tyveriene av en motorsykkel og to sykler fra Askveien. Motorsykkelen er en gul Suzuki til banebruk. De to tråsyklene er DBS-sykler, der den ene er funnet igjen.

GRIMSTAD: Stjal moped

12.18: Mopeden stjålet fra Moiveien er en Rieju MRX, registrert PH 4276. GRIMSTAD: Kjørte uregistrert

12.26: Bilføreren i Grimstad sentrum fikk forelegg for registeringsskilter som ikke var festet skikkelig, og for å ha kjørt i strid med skiltingen på stedet.

KRISTIANSAND: Biltyveri

12.25: Bilen stjålet fra Strømme Terasse er en svart Ford Mondeo, ST 18183. Den ble stjålet mellom 18. og 26. juli.