KRISTIANSAND: En 18 år gammel jente ble brakt til sykehus med ambulanse etter en kollisjon på Vesterveien i Kristiansand torsdag. Ulykken skjedde få meter før Hanneviktunnelen.

— Jenta på moped skulle skifte felt ved tunnelen, og ble truffet av en bil i samme kjøreretning, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

- Ikke alvorlig skadet

Både politi, ambulanse og mannskap fra Kristiansandsregionen brann og redning (KBR) ble sendt til stedet da meldingen om ulykken kom inn klokken 11.59. Mopedisten ble behandlet av ambulansepersonellet på stedet, og ble deretter brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand.

— Hun hadde skader i det ene beinet, og ble noe gul og blå. Skadene skal ikke være alvorlige, opplyser operasjonslederen.

Lange køer

Bilføreren, en 64 år gammel mann fra Kristiansand, vil bli avhørt om forholdet. Det vil også jenta, som også er bosatt i Kristiansand.

Ulykken førte en periode til lange køer i vestgående felt ut av Kristiansand sentrum. Ett kjørefelt var åpent mens arbeidet på stedet pågikk, og etter en halvtime gikk trafikken som normalt igjen.