**FROLAND: Søkte tilflukt etter å ha blitt slått

00.20** Politiet rykker ut etter å ha fått melding om en krangel mellom en mann og en kvinne. Ifølge politiet skal kvinnen ha søkt tilflukt etter å ha blitt slått av av en mann. Politiet meglet på stedet, men ifølge operasjonsleder Per Lauvnes blir det også opprettet en sak i etterkant: — De ga ulike versjoner av hendelsen og det vil trolig bli opprettet en sak på forholdet, opplyser han.

**FINSLAND: Ubuden gjest på låven

00.38** En mann kontakter politiet etter å ha oppdaget en mannsperson romstere på låven hans for deretter å forsvinne. Etter å ha undersøkt litt i området, fant bonden mannen under en bro. - Mannen ble tatt hånd om til politiet kom på stedet, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes. Ifølge politiet skal det ha vært registrert tyverier i området hvor mannen ble tatt. 18-åringen ble dermed pågrepet og satt i arresten.

**TVEDESTRAND: Fyllekjørte med passasjer på moped

00.48** En patrulje kontrollerer en motorisert goped med en synlig beruset sjåfør. - I tillegg var det to personer på den, så den var litt av et blikkfang, opplyser operasjonslederen. Mannen ble tatt med inn på stasjonen for en intoxprøve.

**KRISTIANSAND: Slo til dørvaktene

01.07** Politiet får melding om en slåsskamp på Havana i Kristiansand. En 27 år gammel mann skal ha langet ut mot dørvaktene på stedet og blir derfor anmeldt og satt i arresten. Ifølge politiet skal vaktene ha kommet fra knyttneven uten skader.

FROLAND:

**KRISTIANSAND: Nektet å forlate stedet — satt i arresten

01.27** Vakter ved utestedet Leopold ber om politiets bistand i forbindelse med en kranglete gjest på stedet. - Mannen nekter å forlate stedet og blir heller satt i arresten, opplyser operasjonsleder Per Lauvnes. .

**ARENDAL: Tatt uten lappen

01.57** En 42 år gammel mann blir tatt kjørende uten førerkort av en up-ptarulje.

**ARENDAL: Slagsmål

02.30** En 18 år gammel mann blir satt i arresten etter å ha havnet i slagsmål på Fisherman pub i Arendal. Ifølge politiet var det flere involverte, men kun 18-åringen som ble satt i arrest. Han vil bli anmeldt for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Tatt med trimmet moped

03.13** En 16 år gammel gutt blir tatt med en moped som kjører litt vel fort. Gutten blir ilagt et forelegg på 4200 kroner.

**KRISTIANSAND: Tre over veien

07.37** Politiet får melding om at et tre skal ha falt over Ålefjærveien som følge av den kraftige vinden. Veitrafikksentralen er varslet.