ARENDAL:

23.36: Det meldes om at en fest har kommet ut av kontroll i Kjelkeveien i Arendal.

To jenter skal ha invitert til fest. I den forbindelse har en rekke uønskede personer dukket opp. Det var blitt utøvd skadeverk i lokalet. Et vindu i inngangsdøren var blant annet knust.

Da politiet kom til stedet oppløste de festen. 60 ungdommer ble bedt om å forlate lokalet.

KRISTIANSAND:

23.38: En dørvakt ved Møllepuben melder om amper stemning på stedet. Politiet sender en patrulje.

**GRIMSTAD:

00.30:** En Honda snøfreser blir meldt stjålet fra Grimstad. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND:

00.43:** Vakter ved Håndverkeren ber om bistand fra politiet. En problematisk gjest vil ikke forlate stedet. Politiet viser bort personen.

**KRISTIANSAND:

00.02:** Quality Hotel har problemer med en gjest og ber om bistand. Politiet henter en person og kjører vedkommende til arresten.

**FARSUND:

01.09:** En stjålet bil blir funnet ved Vanseheimen. Bilen ble meldt stjålet fra området 13. februar.

**BYKLE:

01.06:** Det blir meldt om klammeri mellom flere personer ved Bykle hotell. Tre gutter og ei jente skal ha vært involvert. Det er uklart om det i etterkant kommer anmeldelser i forbindelse med forholdet.

**KRISTIANSAND:

01.16:** Politiet får melding om at en bil har kjørt inn i ei snøfonn i Randesund. Politiet mistenker sjåføren for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. En 39-åring blir tatt med til utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND:

01.24:** Utestedet Twist and Shout har problemer med en gjest. Politiet bortviser gjesten.

**GRIMSTAD:

00.50:** Ei dame møter opp ved politistasjonen i Grimstad. Hun har fått frastjålet mobil og lommebok på Cafe Galleri i Grimstad. Politiet bistår med å sperre mobil og bankkort.

**TVEDESTRAND:

01.38:** Tollboden i Tvedestrand melder om en ruset gjest som de ønsker bortvist. Da politiet ankommer har kamerater av gjesten tatt hånd om ham.

**KRISTIANSAND:

01.40:** Det blir meldt om slagsmål utenfor Hotell Sørlandet. Politiet kjører to personer til legevakta. To personer, en 21-åring og en 27-åring, blir innbrakt av politiet. De to er mistenkt for å ha vært delaktig i slagsmålet.

Det er uklart om de to fornærmede vil anmelde forholdet.

**GRIMSTAD:

01.43:** En pub i Juskestredet ber om bistand på grunn av en vanskelig gjest. En 21-åring blir innbrakt til arresten i Arendal. Personen vil bli anmeldt av utestedet.

**ARENDAL:

02.01:** Sjøloftet på Langbrygga i Arendal melder om problemer med en gjest. Vedkommende har slått til en annen gjest på stedet. En 25-åring blir hentet av politiet og anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**KRISTIANSAND:

02.05:** Ei beruset jente ved Harveys blir kjørt til drukkenskapsarresten. Jenta er 21 år gammel og fra Lillesand.

**GRIMSTAD:

02.15:** Det meldes om problemer med en gjest ved Juskestredet. En 21-åring fra Fevik blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**ARENDAL:

02.34:** Politiet observerer en person ved Kirkegata som er til sjenanse for andre. En 29 år gammel mann blir innbrakt til politiarresten for ordensforstyrrelse.

**LILLESAND:

02.35:** En taxisjåfør ber om bistand fra politiet på grunn av en passasjer. En kvinnelig passasjer har slått etter sjåføren, samt slått i panseret til bilen. Politiet bistår med å kjøre kvinnen hjem. Sjåføren kommer trolig til å anmelde kvinnen.

**ARENDAL:

02.39:** En bussjåfør melder om at en passasjer i bussen har problemer med å gjøre rede for seg. Politiet kjører passasjeren hjem.

**FLEKKEFJORD:

02.39:** Politiet får melding om et trafikkuhell i Trellevika.

En bilist på riksvei 44 har kjørt over autovernet og havnet i grøfta.

Ambulanse og politi blir sendt til stedet. En litauisk bilfører er sjåfør av bilen. Tre andre personer er passasjerer. Uhellet førte ikke til personskader.

Sjåføren blir anmeldt av politiet for forholdet. Det er ikke mistanke om at sjåføren har kjørt i påvirket tilstand.

**KRISTIANSAND:

02.50:** En 19-åring ved Leopold blir innbrakt av politiet, fordi vedkommende nektet å oppgi identiteten sin til politiet. 19 åringen fra Søgne vil bli anmeldt for forholdet.

**LYNGDAL:

03.03:** En politipatrulje kommer over et mindre trafikkuhell ved Kvavik industriområde. Sjåføren av en bil, en 18 åring, blir mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåføren har ikke førerkort.

Bileieren, ei 45 år gammel kvinne, er også med i bilen. Hun får førerkortet beslaglagt, siden hun har lånt ut bilen til en påvirket person uten førerkort.

**KRISTIANSAND:

03.08:** Det meldes om klammeri utenfor 7-Eleven. Det blir meldt om at en person er lagt i bakken. Politiet kommer til stedet og ta med seg den fornærmede peronen, 24 åring, til legevakta for sjekk. En mistenkt gjerningsmann hadde forsvunnet fra stedet.

**KRISTIANSAND:

03.14:** Det klages over støy i Kronprinsens gate.

**KRISTIANSAND:

03.23:** En politipatrulje kommer over en svært beruset person ved havna i Kristiansand. Vedkommende blir kjørt hjem.

**ARENDAL:

05.08:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bilfører ved Holt. Personen er i besittelse av 10 kilo khat. Vedkommende, en 28-åring fra Oslo, blir innbrakt til arresten i Arendal.

**ARENDAL:

05.09:** Politiet kontrollerer en adresse. Det blir funnet mindre mengder amfetamin. Ei 34 år gammel kvinne blir innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND:

05.36:** Det meldes som at en bil har kjørt i ei snøfonn ved Gislemyrveien i Vågsbygd. En person, en 30-åring fra Kristiansand, blir pågrepet, mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand.

**ARENDAL:

06.34:** Politiet kontrollerer en person som går langs veien ved Saltrød. En 21-åring blir kjørt til arresten, fordi vedkommende er i besittelse av amfetamin.

**MANDAL:

09.25:** Det meldes om et skadet rådyr ved Holum. Viltnemda blir kontaktet.

**GRIMSTAD:

09.51:** Det meldes om innbrudd i en garasje i Sandvadheia i Grimstad. Det skal ha blitt utført mye skadeverk. En politipatrulje er søndag morgen på stedet.