**MARNARDAL: Innbrudd

06.55:** Barnehagen på Lauvdal melder om innbrudd. Glass er knust. En TV, CD-spiller og kamera er meldt stjålet. Politiet skal undersøke innbruddsstedet.

**VENNESLA: Innbrudd

07.33:** I løpet av helga har det vært innbrudd hos teknisk etat i Vennesla kommune. Et dyrt ryggekamera, handsfree-sett, sjåførkort, diesel og nøkler til en hjullaster skal være stjålet. Lokalt politi undersøker stedet.

**VENNESLA: Innbrudd

07.33:** Repstad anlegg har hatt innbrudd i en konteiner. Nøkler til anleggsmaskiner, sveiseapparat, verktøy og sveiseaggregat er borte. Tyvene har brukt vinkelkutter for å ta seg inn.

**ARENDAL: Innbrudd

07.41:** Esso sitt dekkhotell i Bedriftsveien i Arendal melder om innbrudd i løpet av helga. Et ukjent antall dekk er stjålet. Krimmen i Arendal jobber med saken.

**KRISTIANSAND: Flere innbrudd

07.57:** Norwegian Hull Club og Berg-Hansen Reisebureau i Handelens hus melder om innbrudd i løpet av helga.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.55:** NAV melder om innbrudd fra deres lokaler i Kirkegata. Personer har rotet rundt, men det er uklart hva som er stjålet.

**ÅMLI: Skadeverk

09.24:** Det meldes om skadeverk og tyveri fra en parkert bil. Blant annet er en del lysutstyr stjålet. Politiet undersøker saken.

**LYNGDAL: Trafikkontroll

09.32:** UP gjennomfører kontroll på E39 Rom. 20 biler sjekkes og alt er i orden.

**MARNARDAL: Trafikkontroll

09.46:** Politiet gjennomfører kontroll på riksvei 455 ved Heddeland. Et forenklet og et førerkort ble beslaglagt. En mandalitt (30) ble tatt da han kjørte i 107 km/t i 70-sonen.

ÅMLI: Viftet med kniv

To gutter (begge 13 år) kranglet og skal angivelig ha viftet med kniv under et slagsmål inne på Åmli ungdomsskole. De ble tatt med til lensmannskontoret for videre samtaler.

**LILLESAND: Innbrudd

10.07:** I løpet av helga har det vært innbrudd i senteret. En safe skal være stjålet. I helga fikk politiet melding om hærverk ved samme henter. Saken etterforskes av Lillesand lensmannskontor.

**ARENDAL: Arbeidsuhell

11.30:** En lærling er uheldig og kutter av seg tommelen i et arbeidsuhell Engene allé i Arendal. Han ble hentet av ambulanse og kjørt til sykehus. Arbeidstilsynet og politiet er involvert.

**KRISTIANSAND: Kollisjon

13.25:** To biler var involvert i en kollisjon på Vågsbygdveien. Den ene parten, føreren av en champagnefarget Audi, skal ha stukket av uten å skrive skademelding.

**LILLESAND: Innbrudd

14.07:** En huseier kom hjem fra ferie og oppdaget at boligen var åpen. Det var tydelige spor etter innbrudd. Politiet skal gjøre undersøkelser på stedet.

GRIMSTAD: Trafikkontroll

Politiet hadde trafikkontroll på riksvei 420 ved Homborsund. Ni forenklede forelegg ble skrevet ut og et førerkort ble beslaglagt. Høyeste fart som ble målt var 88 km/t i 60-sonen.

**ÅMLI: Moped tittet frem

16.52** En moped som ble stjålet fra Telemark i vinter er dukket opp igjen da snøen smeltet på Nelaug.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

16.58** En blå Volkswagen Polo med nummer PP 68305 er stjålet fra Sømslia etter at først bilnøkkelen ble stjålet fra huset.

**KRISTIANSAND: Mistenksomme mot bøssebærere

17.02** Flere personer har ringt politiet og reagert på at utlendinger driver innsamling i Vardåsveien og Vardåssløyfen, og har lurt på om dette er lovlig. På bøssene står det "Redde Barna". Ifølge politiets operasjonsleder Hans Petter Osaland har bøssebærerne fremvist "en slags tillatelse" på at de har lov til å samle inn penger. — Det er ikke ulovlig, men jeg synes folk må vurdere hva de skal gi penger til, sier Osaland.

MANDAL: 16-åring skadet i MC-ulykke

**ARENDAL: Støyende ungdom på kjøpesenteret

18.39** Politiet måtte roe ned noen ungdommer som lagde bråk på Amfi Arena-senteret. Ungdommene ble sendt av gårde.

**KRISTIANSAND: Syklist mot bil

18.45** En syklist og en bil kolliderte i Torridalsveien. Ingen ble skadet, men syklisten ble kjørt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Uten gyldig førerkort

19.45** En 25-åring ble stoppet i bil uten gyldig førerkort på Esso-stasjonen på His.