Hollywood-stjernen og komikeren har vært åpen om de skiftende sinnsstemningene som har ridd ham siden 1994. Han har også vært tydelig på at han tidligere tydde til reseptbelagte medisiner mot depresjon. Nå sier han at han kjenner seg igjen i den hjertevarme julefortellingen «A Christmas Carol», hvor han er med på å gi liv til ikke mindre enn åtte karakterer. Han sier:

— Alle elsker en god historie om forvandling: Noen som ser lyset og finner ut hva som er viktig i livet. Det var vidunderlig å gå i dypet av en karakter som jeg har sett gjort på hundrevis av måter. Og historien speiler min egen vei ut av depresjonen.

I intervjuet med Daily Mirror sier han videre at det er mer «lys i livet hans» etter at han sluttet med lykkepiller - og heller satser på sunn mat. Han mener også at å være stefar til kjæresten Jenny McCarthys sønn, den seks år gamle Evan som er autist, gir livet dypere mening.

— Jeg er så glad for at jeg har en nydelig familie. Jeg føler meg heldig som får være der for Evan og lar ham ofte være den første til å se klipp fra nye filmer. Jeg viste ham den skumle delen og fortalte ham at snart kom spøkelset - og han elsket det! (©NTB)