TVEDESTRAND: Klokken 00.12 fikk politiet klage på høy musikk i et bolighus i Østerkleiv i Tvedestrand.

Politiet rykket ut til stedet, og inne i boligen fant tjenestemennene mindre mengder narkotika. Huseieren blir anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk på Esso

01.55** En lokfører i NSB, som kjørte forbi Esso på Grim, oppdaget at to personer var i ferd med å knuse ei rute i inngangspartiet. Han ringte politiet som umiddelbart reiste til stedet. Politiet kunne etter kort tid konstatere at vinduet i inngangsdøra var knust, men kunne ikke se at noe var stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på HydroTexaco

02.30** Politiet får melding om at to gutter er i ferd med å bryte seg inn på bensinstasjonen på Tinnheia. Etter kort tid drar guttene fra stedet på en moped.

Politiet rykker ut til stedet, men da er guttene forsvunnet. Politiet har imidlertid et godt signalement på de to. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Hamreheia

02.30** En 34 år gammel mann fra Kristiansand er arrestert etter at han brøt seg inn i et bolighus på Hamreheia på Lund. Det var en oppvakt nabo som tipset politiet om at uvedkommende var i nabohuset.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i brakkerigg

03.05** Tyver har i løpet av natt til torsdag brutt seg inn i en brakkerigg på Rigetjønn. Brakken eies av Skanska. Tyvene har tatt seg inn i bygningen ved å knuse et vindu. Det er uvisst om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

04.25** En kvinne (40) og en mann (50) er brakt inn til arresten i Kristiansand etter at de ble stoppet med mindre mengder hasj i en bil på Fidje.