FARSUND: — Den siste tiden har vært fryktelig tung. Natt til mandag var hyllene bortimot fulle. Frustrasjonen brer seg her, sier Eilertsen til Farsunds Avis .

Trolig samme gjeng

Nærmest annenhver natt tok tyver seg inn i kiosken forrige uke. Natt til forrige mandag, natt til påfølgende onsdag, samt natt til fredag hadde kiosken besøk av tyver.

Alt tyder på at det dreier seg om samme gjeng, mener kioskdriveren.

— Det virker sånn, siden de gjør akkurat det samme hver gang, sier Eilertsen, som skal ha vært på gråten da avisa møtte henne.

Stjal kun godteri

Tyvene har ikke tatt med seg penger fra innbruddene. Kun kioskvarer er tatt. Varer til en verdi av 50.000 kroner er tatt i innbruddene, ifølge kinosjef Britt-Mari Langerud.

— Det verste er derimot hva dette gjør med menneskene som arbeider ved kinoen. Jeg har hatt møte med mine ansatte i dag, og jeg merker tydelig hvordan dette preger dem, sier Langerud til fvn.no.

Ifølge kinosjegen våger ikke de ansatte lenger å gå inn i bygget alene.

Kaster søppel vegg-i-mellom

Langerud tror det er ungdommer som står bak innbruddene.

— Jeg tror det. De har griset rundt her, kastet søppel og godteri rundt om i lokalet, og de har ikke engang hatt med seg bager til å ha tyvegodset i, ler Langerud oppgitt.

Istedet har tyvene tømt innholdet i søppelposer inne i kinosalen, og brukt disse til å ta med seg varene.

— Det har de gjort hver gang, sier kinosjefen, som sammen med de ansatte har brukt timer til opprydding etter innbruddene.

Mandag sier politiet i Farsund til fvn.no at ingen er pågrepet i saken. Kinosjefen ber foreldre og andre om å merke seg dersom noen plutselig har langt mer godteri enn normalt.

— Noen må jo sitte på uvanlig store mengder godteri, sukker kinosjefen.