KRISTIANSAND: Flere personer braket sammen i en slåsskamp klokken 02.03 i Tollbodgata i Kristiansand sentrum natt til lørdag 20. januar.

En 20 år gammel mann og en 21 og gammel mann fra Kristiansand pådro seg kuttskader i kinnet og i hånda under oppgjøret. De to står også som gjerningsmenn, opplyser operasjonsleder i Agder Politidistrikt lørdag morgen.

Hendelsesforløpet er litt uklart, men de involverte var påvirket av alkohol og skal antakeligvis ha kuttet hverandre med et knust ølglass. Et vindu ble også knust under slåsskampen.

Kløyvd leppe på Beverly Hills

En mann fikk slått ut to tenner og fikk kløyvd leppa utenfor utestedet Beverly Hills natt til lørdag. Hendelsen skjedde klokken 03.00 og gjerningsmannen skal være av utenlandsk opprinnelse.

Mannen som ble slått ned ble kjørt til legevakta, og han vil i ettertid av angrepet anmelde forholdet, melder politiet.

Sparket i Dronningensgate

En 26 år gammel mann ble sparket ned og påført et kutt under øyet i Dronningensgate natt til lørdag. Gjerningsmannen ble pågrepet av politiet på stedet, og var da i besittelse av amfetamin. Politiet vil i etterkant av hendelsen opprette sak på denne mannen.

To tilfeller av husbråk

Politiet rykket også to ganger i løpet av natt til lørdag 20. januar ut på meldinger om husbråk. Den ene episoden skjedde klokken 05.52 på søm, hvor en mor hadde problemer med sin mann. Kvinnen ble tatt med til krisesenteret.

En kvinne ble også kjørt til krisesenteret etter et oppgjør med en mann i Dronningensgate klokken 05.25.