**VENNESLA: Knust rute

22.42** En ballong med vann er blitt kastet gjennom ei rute på et hus i Vennesla. Da politiet kom til stedet var det ingen i området som kunne settes i forbindelse med handlingen. Det ventes at forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Slagsmål

22.03** Politiet får flere telefoner om at det er slagsmål på Solåsen. En av de involverte er blitt kjørt inn til politistasjonen i Arendal av en person. Etterhvert bringer politiet flere av de involverte inn på stasjonen, men det er uklart hva som ligger bak krangelen, og akkurat hva som er skjedd. En av personene ble dårlig på stasjonen og ble hentet av ambulanse og brakt til legevakt. Det vil undersøkes hva som er skjedd.

VENNESLA: Kjørte uten førerkort

20.43: En 51 år gammel mann fra Vennesla ble stoppet uten gyldig førerkort. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Mindreårige tatt med alkohol

20.31:** To gutter på 12 år og ei jente på 15 år ble innbrakt av politiet etter å ha drukket alkohol under broa ved Mosby. Alle ble kjørt til barnevernsvakta i Kristiansand, som vil kontakte barnas foresatte.

KRISTIANSAND: Frastjålet moped

20.35: Mellom klokken 16.30 og 19.10 ble en blå moped stjålet fra parkeringshuset på Sørlandssenteret. Mopeden er en Peugeot, og har registreringsnummer PS 8762. **KRISTIANSAND: Beruset på rutebilstasjonen

19.34:** En 60 år gammel mann ble anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha vært til sjenanse for andre på rutebilstasjonen.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bolig

16.18:** En huseier i Trollkleiva har hatt besøk av ubudne gjester, som har forsynt seg med pc-utstyr og et fotoapparat. Tyven(e) har trolig kommet seg inn gjennom en verandadør.

KRISTIANSAND: Krasjet i bomstasjonen

16.11: En kranbil med utenlandske skilter kjørte inn i en bompengebod ved Bjørndalssletta. Uhellet førte til at boden fikk noen skrammer, og et par speil på bilen ble ødelagt. Sjåføren og bompengeselskapet ordnet saken seg i mellom.

**SØGNE: Kjørte uten førerkort

15.43:** En 21 år gammel mann fra Søgne ble anmeldt for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Tatt for nasking

15.32:** En 63 år gammel kvinne og hennes 32 år gamle sønn ble innbrakt etter mistanke om naskeri i Kristiansand sentrum. Det viste seg at de hadde stjålet varer for kroner 63,80 på Kiwi i Markens, og varer for 746 kroner fra Hennes & Mauritz i Tordenskjolds gate. Begge er utenlandske statsborgere.

**MANDAL: Støy ved bolig

15.28:** Politiet ble kalt ut til bråk ved en adresse i Mandal sentrum. De involverte roet seg etter at de ble kontaktet av politiet.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet båthenger

14.48:** En båthenger som ble meldt stjålet fra Bygland ble funnet igjen ved Møvik fort.

LYNGDAL: 13 tatt i fartskontroll på E 39

12.54: Utrykningspolitiet skrev ut 12 forenklede forelegg i løpet av en fartskontroll ved Bringsfjord. En bilfører som kjørte i 90 kilometer i timen i 60-sonen ble fratatt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i båter

12.47:** En båteier meldte fra om et tyveri fra båten hans i Narvika. Det skal ha blitt stjålet diverse instrumenter, og det er ting som tyder på at det har vært ubudne gjester også i andre båter på stedet.

SØGNE: Semitrailer tok fyr i Trybakken

**KRISTIANSAND: Hærverk på russebil

12.14:** En russebil parkert i Jægersbergveien ble utsatt for hærverk. Alle fire dekkene var skåret opp, og samtlige hjulkapsler tatt av og ødelagt.