KRISTIANSAND: — Det er forkastelig, og viser mangel på empati, mener daglig leder Bente Vatneli.

Hun har nå satt opp en plakat hvor synderne oppfordres til å forlate senteret, og søke hjelp for sine problemer.

Medlemmene registrerer seg ved inngangen, men senteret har foreløpig ikke sjekket nærmere hvem som har vært inne på de aktuelle tidspunktene.

DÅRLIG LUKT: Ledelsen ved Kristiansand svømmehall har opplevd et tilfelle av urinering i badstua. Arkivfoto. Et tilfelle Også ved Kristiansand svømmehall har det vært et tilfelle av urinering på badstu-ovnen. Urineringen ble oppdaget fordi brukere klaget på lukt.

— Hva som får folk til å gjøre sånt overgår min fantasi, sier driftsleder Bjørn Erichsen til fvn.no.

Han vil samtidig understreke at det ikke er noe stort problem i svømmehallen.

To gutter utestengt På Spicheren ble to unge gutter for en tid tilbake utestengt fra treningssenteret fordi de tisset på badstu-ovnen i herregarderoben.

KASTET UT: To gutter ble for en tid tilbake utestengt fra Spicheren for tissing i badstua, forteller senterleder Sonja Wåland. Arkivfoto.

— Etter det jeg kan huske var det andre kunder som så selve hendelsen, og meldte fra. Dermed kunne vi ta affære med en gang og utestenge de to det gjaldt, sier senterleder Sonja Wåland.

Hun mener slike forhold er svært skadelig for sentrene, og at det derfor må reageres kontant.

— Slik atferd er overhodet ikke akseptabelt. Derfor må dem det gjelder få tydelig beskjed, og ta konsekvensen av handlingene sine, sier Wåland.