KVINESDAL: Det var samferdselsminister Magnhild Meltveit Kleppa som overrekte prisen under et trafikksikkerhetsseminar på Utsikten Hotell i Kvinesdal.

— Det er ikke alle forunt å få en pris for å gjøre arbeidet sitt. Jeg vil benytte anledningen både til å si at jeg er stolt av å være ansatt i Trygg Trafikk, og vil samtidig takke Statens Vegvesen i Vest-Agder, politiet og fylkeskommunen for et svært godt samarbeid gjennom flere år. Det er heldigvis mange i landsdelen som hver for seg gjør en viktig jobb med å få ned ulykkestallene, sier Liv Skare Falkum.

I juryens begrunnelse for pristildelingen vises det blant annet til Liv Skare Falkums mangeårige arbeid for å redusere ulykker og uønskede hendelser i trafikken i landsdelen. I hennes tid i Trygg Trafikk er det blitt etablert gode kontakter i alle grunnskoler og videregående skoler i Vest-Agder. Det blir regelmessig arrangert kurs og temadager for grupper som avgangselever, russ og barnehageansatte.

Prisvinneren fikk også ros for å ha tatt på seg rollen som vakthund, og for i flere sammenhenger å ha påpekt hvor viktig det er å sikre barn i bil og bus, refleksbruk og sikre skoleveier.