GRIMSTAD: — Ifølge personer på stedet skal to små gutter å kjørt rundt på en firehjuling. Da politiet kom fram til stedet, viste det seg at guttene hadde funnet kjøretøyet i nærheten og fått svev på det, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Bjarne Bakken, til fvn.no.

Politiet fikk umiddelbart stanset den uvettige kjøringen, og kontaktet foreldrene.

**RISØR: Bil stjålet fra båthavn

15.16** En Mercedes 320 med kjennetegn NE 83238 er stjålet fra en parkeringsplass like ved ei båthavn i Søndeled. Bilen er grønn av farge.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien

16.24** En sjåfør skal ha kjørt av veien på Ålefjærveien. Politiet mistenker ikke promillekjøring, og bileieren sørget selv for bilberging.

**MARNARDAL: Tilhenger stjålet

16.55** En Tredal biltilhenger er stjålet fra en adresse i Marnardal. Hengeren har kjennetegn PZ 4999. **KRISTIANSAND: Innbrudd i båt

18.49** En båteier har hatt innbrudd i båten sin som ligger i Auglandsbukta i Vågsbygd. Tyvene skal ha rotet i båten, men det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**SØGNE: Moped stjålet

19.08** En moped av merket Derby er stjålet fra en adresse i Sørheia. Kjøretøyet har kjennetegn SZ 4331. **KRISTIANSAND: Forsøk på biltyveri

22.25** Noen biltyver stakk fra en adresse i Tinnheiveien da de ble overrasket av bileieren som oppdaget hva som var i ferd med å skje. Ifølge eieren har tyvene kuttet flere hull i taket på bilen, og forsøkt å tjuvkoble tenningen.