**VENNESLA: Bil stjålet

15.17** En fiolett BMW som stod parkert i Tvidøblane i Vennesla ble meldt stjålet. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natt til lørdag. Bilen har registreringsnummer BD 29060. MANDAL: Truet ektemannen med kniv

**VENNESLA: Stjal varer fra butikk

15.21** Ansatte ved Ica Øvrebø meldte fra til politiet om at utlendinger hadde stjålet varer fra butikken, og deretter kjørt sørover på riksvei 9 i en hvit Ford Courier. En patrulje forsøkte å finne bilen uten resultat.

**KRISTIANSAND: Stjal mobiltelefon

15.39** Vektere tok hånd om en 14 år gammel gutt som hadde stjålet en mobiltelefon fra Clas Ohlson på Sørlandssenteret. Securitas overlot gutten til verge.

**EVJE OG HORNNES: Kjørte på elg

16.26** En bilist meldte fra til politiet om at han hadde kjørt på en elg på riksvei 9 like nord for Evje. Frontruten på bilen ble knust i sammenstøtet. Elgen forsvant imidlertid til skogs. Viltnemnda ble varslet.

TVEDESTRAND: Kjærestepar gikk seg vill i skogen

KRISTIANSAND: Syklist påkjørt i fotgjengerfelt

17.24 En bilfører møtte opp på politistasjonen i Kristiansand for å opplyse om at han halvannen time tidligere hadde kjørt på en syklist i fotgjengerfeltet ved Shell-stasjonen på Lund. Syklisten hadde syklet ut i fotgjengerfeltet, og bilføreren hadde ikke klart å stoppe. Bilføreren hadde selv brakt syklisten til legevakt for en sjekk.

**LYNGDAL: Innbrudd i campingvogn

18.19** Politiet fikk melding om at tyver hadde brutt seg inn i en campingvogn ved Rosfjord camping. En pc var stjålet. Politiet vil undersøke stedet.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for butikktyveri

18.58** En kvinnelig butikktyv ble stanset ved Rema 1000 på Tangen. Hun hadde stjålet varer for et par hundre kroner. Patruljen som kom til stedet noterte ned personalia, og forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brann ved båthus

21.12** Politiet og brannvesenet rykket til Kuholmsveien etter melding om at et båthus stod i full fyr. Det viste seg å være mindre dramatisk. En gjenstand hadde brent mellom to båthus, og brannen var allerede slukket.

**KRISTIANSAND: Innbrudd ved bedrift

21.07** Politiets operasjonssentral fikk melding om at ubudne gjester hadde tatt seg inn hos Modell Møbler AS i Sørlandsparken. En dør inn til kantinen var brutt opp, men det er uklart om noe var stjålet.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på Kiwi-butikk

22.14** Det ytterste glasset i inngangsdøren på Kiwi-butikken ved avkjørselen til Andøya ble knust av ukjente gjerningspersoner lørdag kveld. Politiet sjekket personer på stedet, men det er ifølge operasjonsleder uklart om disse hadde noe med ruteknusingen å gjøre.