**LILLESAND: Drakk vodka

23.45:** Politiet kommer over en kar som drikker Vodka på offentlig sted. Mannen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

23.57:** Uvedkommende har tatt seg inn i en butikk i Suldalen. Det ser ikke ut til at det er stjålet noe fra stedet.

**FARSUND: Problematisk passasjer

00.10:** En drosjesjåfør har problemer med en passasjer i Farsund. Politiet rykker ut og får ordnet opp i floken.

**KRISTIANSAND: Kranglete gjest

00.15:** Havanna melder om at de har en kranglete gjest som de gjerne vil ha hjelp med. Da politiet kommer til stedet roer det hele seg ned.

**ARENDAL: Slåssing utenfor legevakta

00.15:** Politiet får melding om at to personer slåss utenfor legevakten i Arendal. Politiet drar opp til legevakta og får roet det hele ned. De to kamphanene blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KVINESDAL: Kjørt hjem

00.36:** Politiet kommer over en overstadig beruset kvinne på Liknes i Kvinesdal. Kvinnen blir kjørt hjem.

**MANDAL: Jente slått ned

01.00:** Politiet får melding om at en jente har blitt slått ned ved Mandal rådhus. Da politiet kommer til rådhuset er det ingen personer å se.

**KRISTIANSAND: Bortvist gjest kom tilbake

01.01:** Midnight Café i Vestre strandgate ber om assistanse fra politiet for å få kontroll over en beruset og vanskelig gjest. Politiet viser bort den vanskelige gjesten. Men kune kort tid etterpå kommer den berusede mannen tilbake til Midnight. Når mannen i tillegg truer politiets tjenestemenn, bærer det rett i arresten.

**ARENDAL: Slagsmål

01.05:** Politiet får melding om slagsmål på Langbrygga i Arendal. De rykker ut til stedet og får roet det hele ned før det utarter seg.

**SØGNE: Slåssing

01.09:** Det meldes om slåssing på Høllen brygge. En person blir bortvist fra stedet, og dermed roer det hele seg igjen.

**KRISTIANSAND: Aggresiv gjest

01.16:** Patricks i Markens gate har problemer med en beruset og aggresiv gjest. Politiet viser gjesten bort fra stedet.

**ARENDAL: Innbrudd

01.18:** Politiet får melding om at det har vært et innbrudd på en addresse i Oddenveien i Arendal. En gutt og en jente blir pågrepet og tatt med inn. Innbruddet blir ikke koblet opp mot den siste tids mange innbrudd. De to pågrepne har tilknytning til huset de brøt seg inn i.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

01.23:** Politiet får melding om at noen forsøker å ta seg inn på Feviktun. En patrulje iler til stedet, men finner ingen suspekte personer.

**GRIMSTAD: Urinerte

01.27:** En kar blir bokstavlig talt tatt med buksa nede. Han urinerer nemlig på torvet i Grimstad, men blir tatt på fersk gjerning av lovens lange arm. Dermed kan han vente seg en anmeldelse.

**MANDAL: Vanskelig gjest

01.32:** Solborg hotell i Mandal har problemer med en person som ikke oppfører seg helt greit. Det hele løser seg ved at den vanskelige gjesten, en polakk, blir tatt hånd om av noen kamerater, og forlater stedet.

**GRIMSTAD: Slagsmål

01.35:** Politiet må rykke ut til et slagsmål utenfor Café Jeanette i Grimstad. To personer blir bortvist fra stedet.

**BYKLE: Høylytt fest

01.47:** Skisesongen er i gang på Hovden, og dermed er også festsesongen i gang på vintersportstedet. Fra Kiwi-bygget på Hovden meldes det om en høylytt fest. Politiet rykket ut til stedet og fikk roet festen.

**MANDAL: Fjernet person

01.52:** Politiet måtte nok en gang ut til Solborg hotell i Mandal for å fjerne en vanskelig gjest.

**FROLAND: Fyllekjøring

01.55:** Politiet kommer over en kar som i beruset tilstand har kjørt bilen sin utfor veien. Mannen blir tatt med inn for en blodprøve, og førerkortet blir beslaglagt.

**ARENDAL: Slagsmål

02.11:** Det meldes om slagsmål ved Havnepuben i Arendal. Politiet rykker ut til stedet og løser situasjonen ved å vise bort to personer.

**ARENDAL: Husbråk

02.13:** Fra en adresse i Arendal blir det meldt om husbråk. Politiet rykker ut og ordner det hele på stedet.

**ARENDAL: Fyllekjøring

02.47:** En bilist blir stoppet mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Førerkortet blir beslaglagt, og bilisten blir tatt med for en blodprøve.

**KRISTIANSAND: Meget beruset kvinne

02.35:** Det har blitt avholdt et julebord i Gimlehallen. Etter at festen er over befinner det seg en meget beruset kvinne på utsiden av hallen, som politiet kjører hjem.

**KRISTIANSAND: Ypper til bråk

02.45:** Fra Parko meldes det om at en beruset person ypper til bråk inne på bensinstasjonen. Det hele blir løst ved at noen kamerater tar den kranglevorne med seg.

**ARENDAL: Blind vold

02.50:** Politiet får melding om at en mann har blitt slått ned i Peder Thomassens gate i Arendal. Fornærmede hentes av ambulanse. Volden skal ha blitt begått helt uprovosert. Vitner på stedet peker ut to gjerningsmenn. På gjeningsmennene finner politiet også mindre mengder amfetamin. Dermed bærer det rett i arresten med de to.

**KRISTIANSAND: Nachspiel

03.13:** Hotell Caledonien har problemer med et nachspiel på et av hotellets rom. Politiet må rykke ut for å avslutte festen.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset kvinne

03.23:** På Tangen kommer politiet over en overstadig beruset kvinne. Etter en tur via legevakten, havner kvinnen i arresten.

**LILLESAND: Festbråk

03.51:** Politiet mottar klager på en fest på Nordre Vardåsen i Lillesand. Høy musikk og festbråk plager naboene. Politiet rykker ut og får gjenopprettet natteroen.

**SONGDALEN: Full mann på døra

03.55:** Politiet får melding om at noen har fått en full mann på døra i Farvannsvegen i Songdalen. Da politiet kommer til stedet, er mannen borte.

**ARENDAL: Full dame på døra

04.05:** Også på Tromøya er man plaget med nattlige besøk. Der har noen fått en fremmed, full og kald ung dame på døra. Det hele ender med at den unge damen blir tatt med av politiet.