KRISTIANSAND: Etter å ha tømt ei halvflaske sprit sammen med en kompis i Søgne, dro den 41 år gamle polske lagerarbeideren ut på byen den 1. april i fjor.

Han fikk en kamerat til å kjøre seg til byen i sin egen bil, og beholdt bilnøklene selv. Kameraten dro deretter tilbake til Søgne med buss.

Ute på byen havnet 41-åringen i lag med en annen polsk kamerat, drakk noen øl og gikk så på diskotek. Her mener 41-åringen at en russer de satt sammen med må ha sluppet noe i drinken hans.

41-åringen våknet nemlig på sykehuset klokken 04.20, med 2,2 i promille.

Da husket han ikke noe av følgende hendelsesforløp:

Feil tunnelløp

En taxisjåfør kjørte det vestlige løpet i Baneheitunnelen da en bil kom mot ham i samme kjørefelt.

Taxisjåføren unngikk såvidt frontkollisjon med bilisten, som var den 41 år gamle polakken. Men sammenstøt var uunngåelig, og 41-åringen kjørte rett inn i siden på taxien, som fikk store materielle skader.

Taxien ble "svært ramponert", heter det i dommen fra Kristiansand tingrett.

131 Barberhøvler

Polakken, som jobber i Kristiansand som lagerarbeider, er samtidig med tiltalen for fyllekjøring tiltalt og dømt for heleri av 131 barberhøvler av merket "Gillette", 152 pakker med barberblader av samme merke, to elektriske tannbørster av merket Braun OralB, samt fire topper til en slik tannbørste.

41-åringen er nå dømt til 45 dagers ubetinget fengsel, samt en bot på 20.000 kroner, kjøreforbud i Norge i 3 år, samt inndragning av alle barberhøvlene.

Han må, foruten å finne alternative måter å barbere seg på, også betale saksomkostninger på 2000 kroner.