**KRISTIANSAND: Nasker

08.51** ble en rumener tatt for nasking fra Kiwi i Markensgate. Mannen hadde ikke noe legitimasjon på seg, og han ble derfor tatt med til politistasjonen for en sjekk.

**GRIMSTAD: Tyveri av diesel

08.55** fikk politiet en melding fra lederen hos Agder Miljø i Grimstad. Han kunne fortelle tyveri i løpet av natten hadde stjålet farget diesel fra deres maskiner på Kroken. Agder Miljø har blitt utsatt for lignende tilfeller flere ganger før. Saken ble anmeldt.

**ARENDAL: Narkotika

09.09** stoppet politiet to biler på Løddesøl. I forbindelse med dette ble tre personer innbrakt til arresten i Arendal for å ha vært i besittelse av narkotikse tabletter.

**GRIMSTAD: ATV

09.41** fikk politiet melding om at en ATV var blitt stjålet fra Fjærheia. Tyveriet skal ha skjedd en gang mellom 04.juli – 14.juli. ATVen har registreringsnummer JS 4223. RISØR: Kollisjon mellom to biler

To personer ble kjørt til legevakten etter en kollisjon i Kragsgate i Risør i dag tidlig. Begge bilførerne var alene i bilen.

**GJERSTAD: Utbrent traktor

10.46** fikk politiet melding fra brannvesenet om at det hadde vært brann i en traktor på E 18 ved Gjerstad. Traktoren skal ha blitt helt utbrent. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

**ÅMLI: Tørste tyver

11.12** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en hytte i Åmli. Tyver hadde rotet rundt i hytten og borttatt noe vin, brus, mat og turutstyr.

**VENNESLA: Hyttetyveri

11.53** fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en hytte på Langeland i Vennesla. Ting tyder på at tyvene har stjålet et aggregat og en tv fra hytta.

**RISØR: Full båtfører

15.09** fikk politiet i Risør øye på en båtfører som kom inn kjørende inn i Gjestehavna i Risør. På vei inn i havnen dultet han inn i to andre båter, og han hadde i tillegg fått tauet i propellen. Politiet bestemte seg for å sjekke mannen nærmere, og det viste seg at han var påvirket av alkohol. Politiet sikret seg derfor en blodprøve av mannen.

**GRIMSTAD: Båttyveri

18.30** fikk politiet melding om at det i løpet av natten var blitt stjålet en båt fra Hesnesområdet i Grimstad. Båten, en Finnmaster 570 2008-modell, var påsatt en 100 hestekrefter Yamaha.

LILLESAND: Bitt av hund

21.43 mottok politiet en klage fra to personer som var blitt bitt av en hund som hadde slitt seg løs. Ingen av de to ble alvorlig skadet, men saken blir anmeldt. Politiet har vært i kontakt med hundeeieren.

**MANDAL: Kniv på offentlig sted

22.09** ble en mann anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted.

**GRIMSTAD: 120 km/t

22.45** ble en mann som kjørte i 127 km/t i 80-sonen ved Morholt i Grimstad stoppet av utrykningspolitiet. Politiet tok beslag i mannens førerkort.