KRISTIANSAND: I helga var det i all hovedsak sexsalg fra leiligheter som pågikk, men noen av kvinnene solgte også sine tjenester fra hoteller i sentrum.

– I can give you everything you are dreaming about for 1500 krones, forteller en av kvinnene da fvn.no tar kontakt.

"Janne" (23)

Norske "Janne" studerer til en høyere utdannelse, men for å tjene penger jobber hun som prostituert. Hun er en av de som selger sine tjenester på det såkalte ”innemarkedet. Tjenestene sine markedsfører hun via internett. Hun har vært i Kristiansand i helgen, og sier følgende til Fædrelandsvennen.

— Det er veldig mange billige, utenlandske jenter i denne byen. De krever 1500 kroner for full pakke. Jeg er dyrerer og tar 2500 kroner for full pakke, sier hun.

Les hele intervjuet med "Janne" (23) i mandagens utgave av Fædrelandsvennen.

Fvn.no har vært i kontakt med en rekke av kvinnene som solgte sine tjenester i helga, og de fleste kunne tilby en lang rekke forskjellige seksuelle tjenester, i tillegg til vanlig massasje.

Disse kvinnene kommer i tillegg til de prostituerte som opererer gatelangs. Fædrelandsvennen skrev lørdag om to ghanesiske kvinner som selger sex i Markens .

Annonserer på nettet

Svært mange av de prostituerte kvinnene som selger sine tjenester på innemarkedet kommer fra Asia, og er ofte i Kristiansand. Enkelte pendler mellom 2-3 byer, og er i Kristiansand rundt én uke hver måned.

Det er i all hovedsak via fire forskjellige nettsteder at de prostituerte kvinnene markedsfører seg. I tillegg finnes det trykte kontaktblader hvor de markedsfører tjenestene sine.

Stort sett utlendinger

To tredjedeler av kvinnene som har solgt sex i Kristiansand denne helga er av afrikansk eller thailandsk avstamning,

Kun to av kvinnene som annonserte sine tjenester på nettet var norske.

Gatene markert med rødt, er gatene hvor det etter hva fvn.no kjenner til er leiligheter som de prostituerte selger sine tjenester fra. I tillegg var de i helgen også prostituerte på to hoteller i byen.