Healeren sitter på en stol på Solsiden Spa i Trondheim og foreløpig er jeg svært skeptisk til hvordan han kan være så inderlig sikker på at Madonna aldri vil være utro mot sin Guy Ritchie .

— Nei, Madonna er ikke utro mot mannen sin og har heller aldri vært det, sier healeren med skråsikker stemme.

- Hvordan i all verden kan du slå fast det?

— Fordi jeg vet det, eller jeg ser det, forklarer han med den største selvfølgelighet, og forteller at slik har det alltid vært. Han oppdaget at han var synsk da han var tre år.

Skal hjelpe trøndere

Den synske healeren fra Tromsø har nylig flyttet til Trondheim, men reiser stadig til Madonna. I et halvt år har han hatt nær kontakt med superstjernen, enten snakkes de på telefon eller per mail og neste gang de sees blir i oktober da han skal over for å være med på turneen til artisten som har vært hans største idol siden barndommen.

— Det er ofte når hun har konsert på kvelden at hun ringer meg på dagen og ber meg tenke på henne til kvelden, forteller han som lærer undertegnede at det går fint an å fjernheale.

Kommer kanskje til Trondheim

— Jeg har fristet henne med Norge og Trondheim, hun har aldri vært her og vet veldig lite om landet. Jeg har fortalt henne om Iron Maiden-konserten på Lerkendal, så tenk om vi hadde fått henne hit, sier Jensen.

Det var på en av hennes releasekonserter i våres at verdensstjernens fascinasjon av Tor-Arne startet.

Flere av publikum fikk stille et spørsmål til superstjernen, og Tor-Arne var en av dem. Han stilte et spørsmål som han eller ingen i utgangspunktet ikke kunne vite om (han siterte linjene i et dikt Madonna hadde skrevet den samme ettermiddagen, red. mrk.)

— Vi delte tanker, og etter releasekonserten ble jeg kontaktet av hennes assistenter og invitert til å møte henne i London, forteller han.

Siden har han vært hennes personlige healer.

Bestemt dame

— Hun har en god aura men er veldig bestemt, du kødder ikke med henne. Hun er et fantastisk menneske og en helt vanlig dame som er veldig opptatt av helthet og det som ikke er så lett og forklare. Hun synes det er spennende at jeg er healer og homofil, fordi homofile ofte fordømmes av kirken og healing blir sett på som en gave fra Gud.

Det hender også at Tor-Arnes trønderkjæreste Stein Ove Jensen er med og healer superstjernen, det synes hun ifølge Tor-Arne at er helt spesielt.

- Hva er det hun sliter med?

— Hun er ganske urolig og alltid på søken etter det perfekte. Jeg er overrasket over hvor nervøs hun er før hun holder konsert. Hun skulle tatt seg mer tid til å nyte suksessen, sier Tor-Arne som er fascinert over hennes omtanke overfor andre mennesker.

300 på venteliste

Han er utdannet sykepleier og har jobbet som det ved siden av healingen. Men etter at Madonna ble en del av kundelisten har det tatt av. Nå venter 300 på å bli behandlet på hans gamle jobb i Harstad, og mange vil ha en bit av superhealeren her i Trondheim også.

- Hvorfor flytter du ikke dit alle de store stjernene bor?

— Det er enkelt. Kjærligheten, sier han med et stort smil om munnen.

— Men jeg sier ikke at det aldri blir aktuelt å flytte på seg.