**ARENDAL: Havnet i slåsskamp

00.30** Ved et utested på Langbrygga i Arendal bryter det ut slåsskamp mellom to personer og to dørvakter. Politiet pågriper to menn som havnet i slåsskamp med dørvaktene. Mennene, som er henholdsvis 54 og 41 år, havnet i arresten etter tumultene.

**KRISTIANSAND: Slo til samboer

00.54** Politiet får melding om en krangel mellom et samboerpar ved Kristiansand Domkirke. Ifølge politiet skal mannen ha slått til samboeren sin og deretter gått fra stedet. Kvinnen, som hadde en kul i hodet, ble kjørt til legevakten for en nærmere sjekk. Hennes samboer, en 22 år gammel mann, ble innbrakt av politiet og satt i arresten.

**GRIMSTAD: Knuste vindu på utested

01.00** Ved Juskestredet oppstår det klammeri mellom dørvaktene og en gjest. Da patruljen ankommer stedet tilspisser det seg og gjesten knuser gjesten et vindu på stedet. Mannen blir satt i arrest i Arendal og vil bli tatt inn til avhør senere i dag.

**VATNEBU: Amper feststemning

01.03** En fest begynner å bli så amper at selv arrangørene ikke vil ha festen lenger. De melder fra til politiet, som kommer til stedet for å se til at ungdommene går hjem til seg og sitt.

**KRISTIANSAND: Ville ikke gå

01.09** Dørvaktene på et utested i Vestre Strandgate ønsker en gjest fjernet fra stedet. Idet patruljen ankommer plassen, forlater mannen utestedet.

Like etter stikker en mann fra politiet og inn på en restaurant. Da mannen ble innhentet ble han tatt på fersken med et bankkort som ikke var hans. Mannen ble tatt med inn i arresten og vil bli avhørt om forholdet i løpet av dagen.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

01.30** En 22 år gammel kvinne blir anmeldt for drikking på offentlig sted.

**KRISTIANSAND: Fikk skyss hjem

01.54** En 21 år gammel mann får skyss hjem av politiet etter å ha stelt i stand bråk på et utested i sentrum. Like etter tar politiet seg av en kranglete gjest, som vender tilbake etter å ha blitt bortvist fra samme utested tidligere på kvelden. — Denne gangen ble han satt i arrest, opplyser operajonsleder Asbjørn Enoksen.

KRISTIANSAND: Gikk løs på kvinne

02.14 Politiet får melding om en mann som går løs på en dame. De to krangler og da patruljen ankommer stedet blir de to sendt hjem etter å ha ordnet opp seg i mellom.

**GRIMSTAD: Amper stemning

02.25** Fra Kirkegata blir politiet bedt om hjelp til å dempe en fest som har tatt av. Festen har blitt noe i overkant høylydt og en patrulje drar til stedet for å roe gemyttene.

**KRISTIANSAND: Fikk flaske i hodet

02.27** En mann får en flaske i hodet på et utested i Markens. Ifølge mannens forklaring skal en fremmed person ha kommet bort og slått en flaske i hodet på fornærmede. Fornærmede svarte med å trekke frem en knivlignende gjenstand og påføre den andre flere risp. Mannen ble tatt med inn på stasjonen for nærmere forklaring.

**KRISTIANSAND: Ble frastjålet bilskilt

02.30** Politiet får melding om at to bilskilt med kjennetegn PC 89620 er blitt stjålet fra en varebil på Rigetjønn. Eier av bilskiltene vil anmelde forholdet senere i dag.

**KRISTIANSAND: Ble slått i hodet

02.50** En patrulje blir kontaktet av en mann i Markens som sier at han uprovosert ble slått i hodet av en ukjent gjerningsperson. Mannen vil vurdere anmeldelse av forholdet.

**LYNGDAL: Ble fullstendig vill

03.23** Et utested i Lyngdal får problemer med en gjest som blir "fullstending vill". Når patruljen ankommer stedet har noen kamerater av vedkommende tatt med seg mannen og forlatt plassen.

FROLAND: Gikk over streken

03.43 Politiet får melding om en fest som flere i nabolaget mener har gått over streken. Det er blant annet blitt kastet flasker i veien av festdeltakerne. En patrulje blir sendt ut og forholdet blir ordnet på stedet.

**VANSE: Ble banket opp i eget hjem

03.43** Politiet får melding fra en mann som er blitt angrepet og banket opp i eget hjem. Ifølge mannen skal tre maskerte menn ha trengt seg inn i boligen og banket ham opp. Mennene hevdet at fornærmede skulle betale penger som de mente en kamerat av fornærmede skyldte dem. Mannen ble kjørt til legevakta for behandling av et kutt i pannen. Han vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: La seg til å sove i veikanten

03.44** Politiet får melding om en mann i kjeledress som har lagt seg til å sove i veikanten på Søm. Mannen ligger like ved avkjørselen til Korsvik, og melder er redd for at det skal tiltreffe mannen noe. Mannen i kjeledress blir tatt med inn i arresten, hvor han kan sove ut rusen.

**KRISTIANSAND: Ba om politiets hjalp

04.14** En kvinnelig beboer i Auglandskollen ber om hjelp fra politiet med en mann om står på utsiden av bopelen og banker. Da politiet ankommer stedet har mannen forduftet.

**KRISTIANSAND: Bilen stjålet

04.30** Politiet får melding fra en mann i Festningata om at firmabilen er blitt stjålet. Bilen, som er av merket Hyundai, hadde logoen Sørfuging på bilen.

**MANDAL: Kjørte i grøfta

05.11** Politiet får melding om en bil som har kjørt i grøfta like ved en nedkjørsel til E 39 i Mandal. Politiet mistenker føreren av bilen for å ha kjørt i påvirket tilstand. To menn på 22 og 24 år vil bli avhørt om forholdet senere i dag.