Seiersrekken er tangering av Lillestrøms rekord fra 1986. Luton Shelton og Mostafa Abdellaoue scoret målene for seriens sølvlag som var helt overlegent i møtet med et tamt bronselag fra nord.— Sisteinntrykket er viktig. Vi avsluttet sesongen på en flott måte, sa Vålerenga-trener Martin Andresen.

— Vi tapte for et godt lag, var TIL-trener Per-Mathias Høgmos korte oppsummering av 90 Ullevaal-minutter. Og ingen var uenig i det.

Vålerengas hjemmekamp nummer 15 lignet til forveksling på nesten alle de foregående. Vålerenga festet tidlig sitt vanlige grep på motstanderen: Trygge med ball, fin bevegelse og med en spilleglede som flere enn Klanen kan juble for. Søndag var dessuten VIF-spillerne veldig lystne på å etterlate et solid inntrykk på vei ut av 2010-sesongen.

Mohammed Fellah testet tidlig TIL-keeper Marcus Sahlman med gode skuddforsøk. Morten Berre fikk sjansen på hodet, men bommet, og ristet forståelig nok på det samme hodet. Nevnte Fellah var nestemann til å misbruke en kjempesjanse i en situasjon der landslagsback Tom Høgli ble redningsmann. (©NTB)