KRISTIANSAND: Radiokanalen fikk klarsignal til å bruke 15.000 kroner til kursing for å lage bedre fotballprogrammer, skriver journalisten.no. Medietilsynet synes imidlertid ikke det er rart at radiostasjonen har fått kursstøtte, selv om de har mistet muligheten til å sende på Sørlandet fra 2009. — Ja, dette har vi vurdert, men de skal jo drive en stund til – så det ligger vel i forutsetningen at dette kurset skal være ferdig i år. Selv om radiostasjon mister konsesjon fram i tid, så mister de ikke støtten mens de driver av den grunn, sier områdeleder i Medietilsynet, Tor Erik Engebretsen, til fagbladet.

Geir Friberg, administrerende direktør i Jærradiogruppen som eier Radio Kristiansand, er imidlertid glad for pengene – selv om han synes det er noe merkelig at kanalen får penger til å utvikle seg faglig fra samme tilsyn som tok fra dem konsesjonen.

— Vi har håp om at vår klage på konsesjonstildelingen skal gå gjennom. Men vi kommer til å gjennomføre kurset, for støtten gjelder jo uansett for i år, sier han til journalisten.no.

Les også: Start-sendingene kan tas av luften