Rett utfor Ålefjærveien

VENNESLA: En kvinne ble kjørt til sykehus etter å ha kjørt utfor på Ålefjærveien. Hunden ble tatt hånd om av Falken.

— Det ser ut til å ha gått greit med denne karen, sa brannmannen Knut Inge Larsen fra Vennesla og klappet på hunden som hadde vært passasjer i utforkjøringen på Ålefjærveien klokken 14.24 lørdag ettermiddag.

Den kvinnelige bilføreren på 39 år fra Tveit var på vei mot Vennesla da bilen havnet utfor veien på hennes høyre side. Utforkjøringen skjedde et stykke etter en skarp sving, men godt ute på sletta.

Brann på Falconbridge

KRISTIANSAND: Lørdag ved 14-tiden gikk brannalarmen på Falconbridge. Det brant i kjelleren under den såkalte «nikkel 4». Bedriftens brannvern fikk raskt kontroll over brannen og flammene, og inger personer ble skadet. Politiet brannteknikere skal se nærmere på brannstedet for å finne mulig brannårsak.

11-åring skadet etter punktering

VENNESLA: En 11 år gammel jente fikk lettere skader etter at bilen hun var passasjer i punkterte og havnet utfor veien på riksvei 9 ved avkjørselen til Bringsvær.

Andre loggførte hendelser:

SONGDALEN kl. 22.15: Politiet måtte rykke ut til bedehuset hvor ungdommer hadde datanatt inne. Utenfor var det det fulle bråkmakere som ville ødelegge. De ble fjernet.

KRISTIANSAND kl. 22.22: Natteravnene meldte om tumulter utenfor forretningen Rasmus Tallaksen i Markens gate. Da politiet kom, var det over.

KRISTIANSAND kl. 22.30: Uropatruljen kontrollerte en 35-åring fra Vennesla på Søm. Han hadde et par gram amfetamin og noe hasj på seg.

KRISTIANSAND kl. 22.46: Mange ungdommer i mange biler var samlet på parkeringsplassen og drev med «burning». En bil stakk fra stedet da politiet kom. Bilen kjørte fra politiet, som har tatt registreringsnummeret og vil forfølge saken.

SØGNE kl. 23.00: Klage på høy musikk fra privatfest. Lovet å dempe den da politiet kom.

FARSUND kl. 23.04: Klage på ungdommer som gikk i veien og var en fare for trafikken på Listerveien. Politiet sjekket, men fant ikke noen.

GRIMSTAD kl. 23.25: Klage på høy musikk og støy fra fest i sentrum. Roet seg etter politibesøk.

ARENDAL 23.32: Klage på veldig høy musikk fra bolighus. Vedkommende som var alene skrudde av anlegget og gikk på byen da politiet kom.

KRISTIANSAND 23.41: En person ble kastet mot en parkert bil utenfor Frøken Larsen i Markens. Det skal ha vært slåssing i forkant. Politiet har et navn.

ARENDAL kl. 23.43: En 15 år gammel jente var overstadig beruset på en privatfest og ble kjørt til sykehuset for behandling.

GRIMSTAD kl. 23.50: Klage på nattebråk ved Norlandia hotell. Rolig da politiet kom etter kort tid.

LILLESAND kl. 00.09: Det ble spilt høy musikk fra et hus i Østregate. Det ble dempet etter henvendelse fra politiet.

ARENDAL 00.20: En beruset person nå delvis ut i veien og sov i Hylleveien. Politiet kjørte ut, men fant ingen.

KRISTIANSAND 00.24: Natteravnene meldte om slagsmål utenfor McDonalds i Markens. To gutter av utenlandsk opprinnelse var i klammeri med en etnisk norsk gutt. Det hadde løst seg opp da politiet kom.

KRISTIANSAND 00.34: Politiet rykket ut til bråk utenfor Uptown sportsbar i Dronningens gate. Det var ampert, og en 25-åring fra Haugesund ble brakt inn og satt i arresten av politiet.

ARENDAL 00.58: En kvinne ble skremt da noen forsøkte å komme seg opp i hennes del av huset nede fra en kjellerleilighet i Solkollen. Kvinnen ble livredd. Det viste seg da politiet kom at noen hadde brutt seg inn i leiligheten nede. Alle dekkene på bilen hennes var stukket hull på.

LILLESAND kl. 01.15: En person ble sett luskende ved bedriften Sundsdal på Sekkebekk før det hørtes singling i glass. En rute var sparket inn på et lager, men ingen skal ha vært inne.

KRISTIANSAND kl. 01.23: På siste buss fra Voiebyen til Flekkerøy røk to jenter sammen i slåsskamp. Bussjåføren fikk skilt de to og ringte politiet. Det roet seg.

GRIMSTAD kl. 01.48: Melding om beruset person i Grimstad sentrum. Var vekk da politiet kom.

KRISTIANSAND kl. 01.48: Vaktene på Leopold bad om bistand fra politiet etter at en 20-åring fra Søgne slo til vakter og virket truende. Han ble lagt i bakken og tatt med av politiet.

VENNESLA kl. 02.00: Kjøringen av en bil på vei mot byen virket mistenkelig, og politiet ble varslet. Bilen ble funnet, bilfører sjekket og alt var i orden.

KRISTIANSAND kl. 02.15: Melding om nytt slagsmål ved Leopold. Det løste seg opp da politiet kom. Ingen tok kontakt for å anmelde noe.

KRISTIANSAND kl. 02.10: En Citroen AX sølv metallic med kjennetegn BN 39609 ble meldt stjålet fra parkeringsplassen utenfor en blokk i Slettheiveien.

KRISTIANSAND kl. 02.31: En 23-åring fra byen ble slått utenfor Rederiet og kjørt til legevakten. Han vil anmelde forholdet.

SØGNE kl. 02.25: En bil havnet i autovernet på Langenesveien etter at bilisten forsøkte å svinge unna et rådyr som løp ut i veien. Bilføreren ble sjekket og funnet i orden.

VENNESLA kl. 02.41: En hvit VW Golf kjørte inn i et gjerde ved Hunsfos. To personer stakk fra stedet og fra politiet. Eieren av bilen kan vente besøk.

KRISTIANSAND kl. 02.50: En 18-åring fra Søgne og en 20-åring fra Lillesand ble innbrakt etter slåsskamp ved Leopold.

KRISTIANSAND kl. 03.00: En kvinne som luftet hunden sin i Tollbodgata, ble temmelig sjokket da en bil stoppet ved siden av henne. Bildøren ble åpnet og mannen bak rattet blottet seg for henne før han kjørte videre. Politiet er interessert i observasjoner.

GRIMSTAD kl. 03.06: En 25-åring lå rett ut Storgata. Han var overstadig beruset og ble kjørt hjem av politiet.

ARENDAL kl. 03.10: En 21-åring startet slåsskamp på Syrdalens hjørne ved Kirkegata. Han ble innbrakt av politiet.

FLEKKEFJORD kl. 03.10: To gutter på 16 og 17 år og ei jente på 16 år ble anmeldt for drikkin på offentlig sted i Elvegata. Alle er fra byen.

KRISTIANSAND kl. 03.15: En gjest ved Hotell Norge klaget over høy musikk i nabolaget. Det viste seg å være fra restauranter i området. Det roet seg ved stengetid.

FARSUND 03.30: En 40-åring fra området blåste rødt i alkometeret i en promillekontroll på Listerveien mellom 02.45 og 03.40. Han var alene i bilen.

KRISTIANSAND kl. 03.30: En 23-åring og en 29-åring fikk noen tusenlapper i bot for å ha urinert på en inngangsdør i Tollbodgata.

ARENDAL kl. 03.45: En 19-åring fra Grimstad blåste rødt i en promillekontroll på Arendalsveien.

VENNESLA kl. 03.51: En person våknet av at noen kastet en gjenstand mot vinduet slik at det ytterste laget knuste. Ingen ble sett, men saken vil bli anmeldt.

ARENDAL kl. 04.08: Uvedkommende har vært inne i flere rom i et hus i Hulveien. Det har skjedd etter kl. 19 lørdag kveld. Kjøkkenvinduet var brutt opp.

KRISTIANSAND kl. 04.19: En 25-åring fra byen ble oppdaget av en Securitas-vekter inne på området til bryggeriet etter at alarmen var utløst. Politiet kom og fant noe de antar er amfetamin på mannen.

LILLESAND kl. 04.12: Politiet ringte en adresse i byen etter klage på høy musikk. Det roet seg uten at politiet trengte å rykke ut.

TVEDESTRAND kl. 04.22: En kvinne i båt like utenfor byen ringte politiet om en båt som lå og drev noen hundre meter fra land. Den har trolig løsnet fra fortøyningene eller blitt stjålet.

KRISTIANSAND kl. 06.22: Politiet rykket ut til Gartnerløkka etter melding om slåsskamp. Det viste seg å være to kamerater som tøyset med hverandre.

KRISTIANSAND kl. 06.43: En For Sierra med kjennetegn RF 79094 ble stjålet fra Tyrihansveien på Søm. Den var parkert bare en halvtime før.