KRISTIANSAND: — Vi har loggført totalt 80 oppdrag fra midnatt til 07.00. Det meste av dette er fyll og bråk, fest og høy musikk - hele 25 av dem fra «hjemme i hagen»-fester. Dette er ekstraordinært mye, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

Politiet klarte ikke å rykke ut for å be alle de feststemte sørlendingene om å dempe musikken, men noen fikk hjelp til å roe ned naboer.

Natt til søndag var ellers preget av folk som laget bråk på byen.

— Det har vært ampert i så godt som alle byene fra Flekkefjord til Risør denne natten. Heldigvis har det ikke blitt noe alvorlig ut av det, sier Austad.

I Grimstad måtte politiet hente en mann som bråket på bussen. Det var også ampert ute på byen.

I Rygene slåss en 40-åring for å få nøklene til bilen sin, som han ville kjøre. Dette til tross for at han var meget beruset. Han ble i stedet kjørt hjem av politiet.

I Mandal knuste en kvinne en rute i huset hvor hun bodde fordi hun ikke kom seg inn. Til det brukte hun en blomsterpotte.

I Brogata i Flekkefjord ble tre innbrakt etter slåssing. Det var 18, 19 og 28 år.

I Storgata i Farsund var en gjeng av utenlandsk opprinnelse på raid for å gjøre opp for en uoverensstemmelse med en Farsund-gjeng fra helgen før. Politiet klarte å holde gjengene unna hverandre.

På Langbrygga i Arendal var det ampert flere ganger i løpet av natten, men det ble roet ned.

En påvirket person i Mandal ble fratatt nøklene til båten så han ikke fikk kjøre av gårde slik han ønsket på morgenkvisten.

En 23 år gammel promillekjører fra Lillesand ble tatt ved Fjellro vest for Kristiansand ved 05-tiden.

Det var også innbrudd og skadeverk på en bil i Nygata i Kristiansand i løpet av natta.

En personbil som var stjålet i Voiebyen, ble funnet igjen i Baneheitunnelen. Der sto den med flatt dekk og lysende oljelampe. Vegmeldingssentralens overvåkningskameraer fanget opp bilen, og politiet ble alarmert.