Ut fra hvilke saker som er mest lest på fvn.no i høst, har vi plukket ut et utvalg som utgjør nettavisens nyhetskavalkade i år. Her kan du mimre deg gjennom nyhetshøsten 2006!

Mandag 31. juli kunne vi lese at landslagssjef Åge Hareide mente Fredrik Strømstad var Starts ener da laget slo Lyn 2-1 på Ullevaal. Denne kampen var Stig Inge Bjørnebyes første som trener for Start, og den gamle landslagsspilleren fikk dermed en knallstart blant de gule og svarte.

Tirsdag 1. august startet debatten om Andreas Thorkildsen mangler folkeskikk, slik det ble hevdet i Fædrelandsvennens leder etter at spydesset viste fingeren til pressen under NM i friidrett.

Torsdag 3. august ble det klart at Toffen Gunnufsen forlater Quart til fordel for Hovefestivalen. Etter dette kom det mange sterke meninger om hvorvidt Quart kommer til å overleve eller ei etter at Toffen forlot skuta.

Mandag 21. august skrev vi om Olav Bjarne Nesheim, som brukte Cadillacen sin som barrikade i en grensetvist i Vennesla. Han plasserte rett og slett bilen på en knaus rett ved et sprengningsområde, og reiste så på ferie. Dermed var det ingen som turde sprenge så lenge den flotte bilen stod der.

Torsdag 24. august kunne fvn.no melde at tv-programmet "Farmen" , som spilles inn i Søgne, var plaget av pøbler. Etter å ha sett seg lei på diverse fantestreker, bestemte de produksjonsansvarlige til slutt å ringe politiet.

Lørdag 23. september startet navnekonkurransen om Starts nye stadion i Torsviga. Over 1799 forskjellige innlegg med navneforslag kom inn på fvn.no. Men navnet ble altså Sør Arena, selv om det på ingen måte var dette "folket" stemte frem på fvn.no.

Onsdag 25. september eksploderte nettforumet på fvn.no. Vi skrev da om Nancy Bakke som reagerte på at sønnen (7) må sitte når han tisser, etter påbud fra Dvergsnes skole. Historien gikk land og strand rundt, og i skrivende stund er antall debattinnlegg om saken 461 — nest flest noensinne på fvn.no.

Fredag 29. september døde en 29 år gammel mannlig trailersjåfør fra Rogaland etter en frontkollisjon ved Lenefjorden i Lyngdal. Dette var den tredje trailerulykken i Lyngdal på to dager, og satte fart på debatten om veien er for farlig i området.

Lørdag 7. oktober skrev vi om at en hund var funnet død i sjøen ved Lillesand, festet til en jekk. Det var om formiddagen politiet fikk melding om hunden fra forbipasserende i området. En måned senere ble det klart at hunden ikke var druknet, og at saken trolig blir henlagt av politiet.

Tirsdag 10. oktober mistet en lastebil 16 paller med glasscola-flasker på E18 ved Varoddbroa. Både politi og brannvesen jobbet på spreng med å få ryddet glasskårene bort. Senere ble det konstatert at lasten ikke var sikret.

Torsdag 19. oktober stod mora (38) til en voldsmann frem og fortalte at hun tvang sønnen til å tilstå for politiet da hun skjønte at han og kameratene var involvert i et overfall på 18-årige Håvard Kjelsaas som var blitt banket opp utenfor Tollboden i Kristiansand sentrum. Mange lesere skrev inn sine støtteerklæringer til mora.

Onsdag 25. oktober skrev fvn.no om en skikkelig pyton historie. Bente Mørch fikk sjokk da hun fant en 1,5 meter lang pytonslange i toalettet.

Søndag 29. oktober fulgte drøssevis av mennesker Tromsø - Start direkte på fvn.no. Tromsø vant 1-0 etter en dramatisk kamp i snøføyka, der blant annet kampen måtte utsettes i tyve minutter grunnet skade på Tromsøs Morten Pedersen.

Onsdag 1. november , og i dagene som fulgte, ble det diskutert kraftig rundt menigheten Antiokia som venter på dommedag i Kristiansand.

Torsdag 16. november skjedde en grusom ulykke i Mandal. 67 år gamle Ingrid Messel døde etter å ha blitt slept 200 meter under en lastebil midt i Mandal sentrum.

Søndag 26. november skrev vi om at en kjent idrettsutøver ble siktet for voldtekt. Den angivelige voldtekten skulle ha skjedd på et hotellrom på Radisson SAS Caledonien Hotel en drøy time over midnatt natt til lørdag. Kvinnen ringte selv politiet fra heisen på hotellet kort tid etter, og utøveren ble lagt i håndjern. Fire dager senere ble saken henlagt "i det intet straffbart forhold ansees bevist," som det het.

Mandag 4. desember døde 67 år gamle Gabor Karoly Etsy fra Søgne etter å ha kollidert med et vogntog på E 39 i Søgne. 67-åringen ble skåret ut av vraket og brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand, men livet sto ikke til å redde.

Søndag 10. desember satte en Side2-journalist mange sinn i kok etter å ha plassert Flekkefjord på en liste over steder du absolutt ikke bør reise. OL-gullvinner Eirik Verås Larsen var blant dem som ikke var enig i signalementet av hjembyen. - Flekkefjord er en kjempeflott by som har sin sjarm, sa han.