HAUGESUND: Rømling (16) knuste politibilvindu

LILLESAND: Urinering på offentlig sted 1

22.30: En 20-åring fra Grimstad ble stoppet av politiet da han urinerte i Strandgata. Han sa seg villig til å vedta forelegget.

LILLESAND: Slåsskamp

00.09: To venner ble plutselig uvenner og begynte å knuffe ved Skolegata. Ifølge patruljen fikk kranglefantene ordnet opp på stedet.

KRISTIANSAND: Mistenkelig kjøring

01.40: Patruljen stoppet en 45 år gammel bilist i Tollbodgata. Mannen er mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand, og ble derfor tatt med inn til utvanningsprøve.

KRISTIANSAND: Ung kvinne laget bråk

02.01: En 22 år gammel kvinne var så beruset på utestedet Kick at vekterne ba politiet om hjelp. Kvinnen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

VENNESLA: Kjørte hjem beruset person

02.03: En melder bekymret seg over en overstadig beruset person utenfor Herredshuset i Venneslavegen. Melder fryktet at vedkommende kom til å sovne ute i kulden, og ba politiet se etter han. Først da politiet fikk kontakt med han stakk han fra patruljen. Etter en stund ble mannen kjørt hjem til sin egen bopel.

KRISTIANSAND: Beruset person laget bråk

02.23: En beruset person kom i klammeri med vekterne ved utestedet Havanna. Mannen påstod at vekterne hadde tatt fra han jakken hans og diverse andre ting. Han ble pålagt å fjerne seg, men nektet. Mannen vil bli anmeldt for dette. Politiet ble tilkalt, og mannen måtte tilbringe natten i sentralarresten. Dette var en mann i 20-årene fra Litauen.

KRISTIANSAND: Ville sove på 7-Eleven

02.47: Politiet ble tilkalt da en beruset person la seg på gulvet til 7-Eleven i Tollbodgata for å sove. Vedkommende fikk i stedet sove i fyllearresten.

BIRKENES: Husbråk

02.53: En fortvilet gutt ringte til politiet og fortalte at foreldrene hans slåss, og at han trengte hjelp. En 40 år gammel mann ble sendt til sentralarresten av patruljen.

KRISTIANSAND: Gjest slo dørvakt

03.07: En 47-åring fra Kristiansand ble lagt i jern av vekterne på Ernst Hotell. Ifølge vekterne skal mannen ha slått til en av dem. Politiet måtte kjøre til legevakten for sjekk, siden han hadde et kutt over venstre øye, samt et kutt i leppa. 47-åringen vurderer selv å anmelde saken.

KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted 2

03.25: En person blir anmeldt for å ha urinert ved siden av 7-Eleven i Tollbodgata.

KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted 3

03.31: En overstadig beruset person urinerte på trappen til en butikk ved Tollbodgata.

KRISTIANSAND: Sendt i drukkenskapsarresten

03.27: Vekterne ved utestedet Dr. Fjeld fikk problemer med en 38-åring fra Søgne. Mannen ble lagt i jern, og politiet ble tilkalt for bistand. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Resten av natten måtte han tilbringe i drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: Avverget slåsskamp

03.52: Politiet fikk flere meldinger om at det var slåsskamp utenfor utestedet Harvey's i Tollbodgata. En patrulje fikk avverget dette, og partene ble sendt i hver sin retning.

KRISTIANSAND: Veltet søppel

03.26: Politiet observerte tre personer som sparket ned søppeldunker på sin ferd. Dette skjedde i Tollbodgata. Personene ble sporet opp og ble beordret til å rydde opp etter seg.

KRISTIANSAND: Forlot bilen i midtrabatten

07.19: Politiet fikk melding om at en bil hadde snurret rundt på Bjørndalssletta. Sjåføren hadde forlatt bilen i midtrabatten med et stereoanlegg som stod på full guffe. Da politiet tok kontakt med bileier får de beskjed om at bilen må være stjålet. Politiet leter etter en person som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Saken vil bli anmeldt og bilen er blitt fjernet.

KRISTIANSAND: Geitebukk på frifot

09.41: I tre dager har politiet mottatt flere meldinger om en geitebukk som går løs i områdene Hånes og Hamresanden. Ved sist melding ble geitebukken observert ved parkeringsplassen på Sørlandssenteret. Politiet har ikke lyktes med å få tak i bukken, så nå vandrer den fortsatt rundt på frifot. Politiet vet heller ikke hvem som eier den.

IVELAND: Ingen skadet i kollisjon

MANDAL: Beruset bilfører

16.00 Politiet stoppet en bilfører som det luktet alkohol av. Utåndingsprøve viste at den 52 år gamle mannen fra Mandal hadde cirka 1 i promille.

IVELAND: Kom seg ut av bil i vann

GRIMSTAD: Kvinne påkjørt i rundkjøring

GRIMSTAD: Kjørte fort, mistenkt for ruspåvirkning

19.43 Politiet stoppet en bil som kjørte fort på E 18. Det er mistanke om at den 25 år gamle mannen fra Grimstad var ruspåvirket. Mannen ble tatt med til Arendal for utvidet prøve.

GRIMSTAD: Bil på taket i Fjæreveien

KRISTIANSAND: Tatt i 122 km/t på Varoddbroa

LILLESAND: To biler kolliderte

KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring

22.20 En 27 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet i bil i Jørgen Moes gate. Mannen ble tatt med for å avlegge utvidet prøve, og det er mistanke om kjøring i blandingsrus.