KRISTIANSAND: – Sendingen varer til valget er avklart, og vil inkludere både valgdagsmålingen og partilederdebatten, sier Frank Mersland.

Fædrelandsvennens reportere sender direkte rapporter og intervjuer fra partienes valgvaker i Aust- og Vest-Agder. I tillegg får vi rapporter fra Nordland, der tidligere nestleder Dagrun Eriksen stiller til valg for KrF og i Oslo der KrFs nestleder Kjell Ingolf Ropstad sitter med partiledelsen.

21.00: Valgdagsmålingen

Kveldens første høydepunkt blir klokka 21.00. Da sendes valgdagsmålingen direkte hos Fædrelandsvennen.

Med i studio er da fire av kandidatene som kjemper om de to utjevningsmandatene fra Agder: Ole Magne Omdal (Sp), Birte Simonsen (MDG), Mali Steiro Tronsmoen (SV) og Petter N. Toldnæs (V).

22.30: Resultatene

Fædrelandsvennens redaksjon vil løpende presentere og analysere de nasjonale resultatene og tallene fra alle kommunene i Agder etter hvert som de kommer.

Dette skjer sammen med gjester i studio og intervjuer med aktuelle politikere fra hele landsdelen.

Forhåndsstemmene i Kristiansand skal være klare allerede 21.02.

Og cirka klokka 22.30 har Kristiansand kommune resultatet fra hele kommunen klart.

Arendal er ventet inn cirka klokka 23.00

Politisk redaktør Vidar Udjus og programleder Frank Mersland er klar med direktesending fra Fædrelandsvennens studio i kveld. Foto: fvn.no

Partilederdebatten

Partilederne samles tradisjonelt på Stortinget i timen etter midnatt for om mulig å avklare valgresultatet. Fædrelandsvennen sender debatten direkte.

– Så er vi spent på hvem som får utjevningsmandatene. Og ikke minst når resultatene blir klare. Men vi holder på til siste slutt, sier programleder Frank Mersland.

E-avisen

Tirsdagens papiravis går i trykken allerede i ettermiddag, og vil følgelig ikke inneholde valgresultater.

Fædrelandsvennen vil derfor publisere en ny e-avis når resultatene er klare. Den finner du her straks avisen er klar.