Fra midnatt til 04:00 har det vært en del tilfeller av urinering, krangling, overstadig beruselse og bortvisning i byene på Sørlandet. Stort sett god stemning og mye folk ute som skal feire fri i julehelgen, opplyser politiet på Twitter.

— Det har vært en rolig natt med lite bråk i forhold til den mengden som var ute, supplerer operasjonsleder Martin Ugland til Fædrelandsvennen tidlig lørdag morgen.

Følgende hendelser er registrert på politiloggen natt til tredje juledag:

**GRIMSTAD: Alarm skremte innbruddstyv

23.57:** Alarm utløst ved to anledninger hos Grimstad trialklubb. Ferske fotspor i snøen, men ingen synlige skader. Gjerningsmannen antakelig skremt av alarmen.

**KRISTIANSAND: Vold i nære relasjoner

00.15:** Sønn slo far med planke i Vågsbygd. Faren fikk mindre kutt i ansiktet, mens sønnen på 19 år anmeldes.

— Far ble kjørt til legevakt for behandling, mens sønnen har overnattet i arresten, opplyser operasjonsleder Ugland.

**ARENDAL: Utforkjøring med mistanke om promillekjøring

00.25:** En bil har kjørt av veien, og en polsk mann på 32 år mistenkes for promillekjøring. Ingen personskade, men blodprøve tas og sjåføren anmeldes.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

02.50:** En bileier finner bilen sin med knust bakrute og knust baklykt i Kirkegata i Kristiansand. Skadeverket er utført av ukjent gjerningsmann. Forholdet anmeldes.

**LYNGDAL: Brann i campingvogn

07.14:** Det brenner i en campingvogn på Kvavik Camping i Lyngdal. En person er ute av vogna, og samtlige nødetater er på vei til stedet. 15 minutter senere opplyser politiet at brannvesenet har kontroll på stedet. En person er gått derifra, men letes etter i nærområdet.

**LILLESAND: Tyveri av skaphenger

09.55:** En skaphenger med boggihjul, reg.nr. PH8011 og merket med logo "Arkenstiftelsen" er stjålet fra bedrift på Storemyrheia i Lillesand.