To busser kolliderte i Jerikoveien på Lindeberg ved 10.30-tiden mandag formiddag. Flere personer skal være skadet, ifølge Brann— og redningsetaten.

Tre passasjerer ble alvorlig skadet, og er kjørt til sykehus. Ytterligere 21 pådro seg lettere skader og er sendt til legevakten, ifølge Brann- og redningsetaten.

Fastklemt

Fronten på bussene ble så flatklemt i kollisjonen at den ene av bussjåførene satt fast etter ulykken, og måtte skjæres løs av brannvesenet. Vedkommende blir nå tatt hånd om av helsepersonell.

— Vi håndterer også en diesellekkasje fra den ene bussen, opplyser politiet.

-Speilglatt

Oslobys reporter på stedet opplyser at det er speilglatt i området der ulykken skjedde. Kollisjonen skal ha skjedd i sving.

— Det er flere som skadet og ble fastklemt inne i bussene. En sjåfør måtte skjæres ut av brannvesenet, og ambulansepersonell på stedet måtte behandle fire hardt skadede på stedet, sier operasjonsleder Tor Jakhelln i Oslo politidistrikt til NTB.

Han sier en av bussene trolig kom over i motgående felt i svingen og traff den andre som kom i møte.

— Det var en god del passasjerer om bord i bussene. Flere fikk også lettere skader. Området er nå sperret av, sier operasjonslederen videre.