De fire kvinnene hadde alle et forhold til 28-åringen iperioden 2009-2013. En av kvinnene bodde sammen med 28-åringen i tre år. De treandre var sammen med mannen fra 5-6 måneder til et års tid.

Under rettssaken i Aust-Agder tingrett forklarte kvinneneseg om omfattende voldsbruk og mishandling. To av kvinnene ble voldtatt, alleble mishandlet og slått ved flere anledninger. En av kvinnene har beskrevetforholdet som langvarig psykisk og fysisk terror.

28-åringen nektet straffskyld for flere av de mest alvorligeforholdene i retten. Han benektet å ha voldtatt noen, men erkjente blant annetå ha slått en av kvinnene med et balltre gjentatte ganger, tapet henne medgaffatape og nektet henne å forlate boligen.

Mannen er nå dømt til åtte års fengsel for to voldtekter,tre tilfeller av mishandling i nær relasjon, tre frihetsberøvelser,legemsbeskadigelse, to trusler, innbrudd, tyveri og befatning med narkotika.

Den tiltalte 28-åringen må også betale oppreisningserstatningtil ofrene. Kvinnene som ble utsatt for voldtekt er tilkjent 280.000 og 235.000kroner i erstatning. De to andre er tilkjent 50.000 kroner og 11.500 kroner ierstatning.