KRISTIANSAND: Nektet å forlate pub

Mellom åtte og ti personer ti personer tilknyttet et motorsykkel-miljø ble bedt om å forlate Javel pub i Vestre Strandgate. Personene ville ikke det og politiet ble bedt om å bistå. — De ble bortvist fra sentrum, men vi måtte innbringe fire ungdommer i 20-30-årsalderen som ikke fulgte politiets pålegg, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

**LILLESAND: Knuste lykter

00.30:** Tre ungdommer skal ha knust flere lykter i Øvregate i Lillesand. Politiet hadde ikke mulighet til å undersøke forholdet i natt.

KRISTIANSAND: Vold mot dørvakt

En vakt på Caledonien ble slått. Gjerningspersonen, en mann (49) fra Porsgunn, ble lagt i jern og innbrakt til politiarresten. Mannen er siktet for legemsfornærmelse.

**MANDAL: Promillekjøring

02.03:** En mann (52) promillekjørte fra Mandal sentrum til Holum. - Bilen kjørte veldig vinglete over bybrua. Han var borti en fender. Politiet fulgte ham hjem og så da skader på bilen. Sjåføren ble tatt hånd om og blodprøve ble sikret, sier operasjonsleder Solås.

**KRISTIANSAND: Fulgte ikke pålegg

02.09:** En vanskelig gjest ved Caledonien fulgte ikke politiets pålegg i natt. Mannen, en 43-åring fra Porsgrunn, ble satt i politiarresten.

**ARENDAL: Brann i bussbu

02.38:** Det ble meldt om brann i bussbu. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

03.41:** G4S fikk en innbruddsalarm fra Rema 1000-butikken på Tinnheia. Det var et knust vindu i døra og det hadde vært folk inne i butikken. Sigaretter var stjålet og politiet har i natt sikret spor på stedet.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

06.50:** Taxi kjørte i fjellveggen i Haumyrheitunnelen.Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Promillekjøring

07.49:** Synlig beruset bilfører stoppet ved E 18-avkjøringen til Bjorbekk.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd

08.48:** I løpet av natta har det vært innbrudd i en Toyota Yaris som sto parkert like ved Pizzakiosken i Tinnheiveien. Tennislåsen er ødelagt, men ingenting skal være stjålet i bilen.

**KRISTIANSAND: Til sykehus med voldsskader

10.10:** AMK-sentralen meldte til politiet om en kvinne som er påført skader på Hellemyr. - Skadene skal være påført av en mannlig beboer. Dette er en sak vi kikker mer på, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt, til Fædrelandsvennen. Kriminaltekniker har undersøkt saken i dag.

**LYNGDAL: Smykketyveri

11.35:** Smykker for 300.000 kroner skal ha blitt stjålet fra en bolig i Hamranveien i Lyngdal. En del ting skal være knust inne i huset, men politiet har ikke full oversikt over hva som er blitt stjålet. Det gjennomføres en grundig åstedsundersøkelser.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

12.30:** Et vaktselskap melder om innbrudd i en studenthybel i Kaserneveien. Studenten var bortreist og det er uklart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Knuste rute og stjal fra bil

17.32:** Melding om at noen i løpet av natta har knust en rute i en bil som sto i Kirkegata. Her har de stjålet en bærbar PC, ipod, veske, skolesekk, jakke og et skjerf. Operasjonsleder Ingrid Mæhre advarer folk mot å la ting ligge i bilen, og sier det er en invitasjon til tyveri.

**KRISTIANSAND: Polo kjørte i grøfta

18.49:** Se egen sak

**VALLE: Hyttebrann ved Brokke

21.21:** Melding om røykutvikling i en hytte vedalpinsenteret. De fire guttene som var på hytta skal ha vært litt beruset, menkom seg ut uten skader. Hytta skal ha fått mindre skader, og operasjonslederFrank Solås opplyser at røykutviklingen kan ha sammenheng med en feilmontertpeis.

**KRISTIANSAND: Tyveri av 300-400 liter diesel

21.29:** En gang mellom torsdag og lørdag kveld har noenstjålet mellom 300 og 400 liter fra en lastebil som sto parkert vedDalaneveien.

**BIRKELAND: Mopedist veltet og stakk av

22.01:** Fire-fem mopedister leker seg i sentrum, og politietreiser ut for å kontrollere dem. En politibil forsøker å stanse dem, men denene stikker da inn på en fotballbane. Der velter mopeden og sjåføren stikkerav. Politiet oppsøker bopelen til eieren i Kristiansand og tar 17-åringen inn til avhør. Vedkommendeblir fratatt førerkortet og overlatt til sin mor.

**SONGDALEN: Ubebodd hus i full fyr

22.40:** Les egen sak.

**MANDAL: Dørvakter slåss med gjester

23.40:** En gjest blir bedt om å forlate en pub i Mandal, vedkommendenekter og blir lagt i bakken. Dette utvikler seg til et slagsmål mellom todørvakter og tre gjester. Politiet kommer til stedet og pågriper to personer påhenholdsvis 20 og 23 år fra Mandal. Operasjonsleder Frank Solås vet ikke hvortredjemann blir av. Ingen skal ha fått alvorlige fysiske skader, og det er ikkeavklart om dørvaktene vil anmelde forholdet. En person trengte legetilsyn etterslåsskampen og politiet har anmeldt saken.