MANDAL: — Vi fikk inn en melding klokken 23.30. Da ringer en kvinne og forteller at hun trenger hjelp av politiet, fordi en tidligere kjærest er på vei bort og har truet med å ta henne, sier operasjonsleder, Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt.

Når politiet kommer frem har vedkommende vært på stedet.

— Han hadde knust et vindu og slått kvinnen i ansiktet. Politiet søkte etter personen, uten å finne han, men vi har fått identitet, sier Kvitne.

**KRISTIANSAND: Påkjørt av vogntog

22.54:** En person ringer til politiet og forteller at bilen hans er blitt påkjørt av et vogntog.

— Det var et russisk vogntog, føreren av vogntoget nektet å oppgi personalia. Dette ble ordnet når politiet kom til stedet, sier Kvitne. Uhellet skjedde på Vesterveien.

**MANDAL: Slått vakter

23.06:** En vakt på Bryggekanten i Mandal tar kontakt med politiet. Han trenger hjelp til å få fjernet en person som har angrepet vakter på utestedet. Personen har forsvunnet før politiet kommer.

**KRISTIANSAND: Stjal moped

23.09:** En moped ble stjålet fra mopedparkeringen i Kristian IVs gate. Kjennemerket er PU 3064

**KVINESDAL: Tatt to førerkort

23.50:** En patrulje i Kvinesdal stoppet en bil på E39. — Føreren viste seg å være beruset. I tillegg satt bileieren på, dermed valgte politiet å beslaglegge begge førerkortene. Saken er anmeldt, sier operasjonslederen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Spar

01.21:** Politiet får melding om at det pågår innbrudd på Spar på Slettheia. En bil stikker av fra området før politiet kommer frem. Politiet sikrer bevis på stedet, men det er fremdeles uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Nekter å forlate uteplassen

01.30:** En dørvakt ber om bistand fra politiet etter at en overstadig beruset mann har nektet å forlate stedet.

— Personen var forsvunnet over til et annet utested når patruljen kom frem. Han blir oppsporet og sendt hjem for kvelden, sier Kvitne.

**FORLAND: Moped med to stoppet

03.27:** En moped ble stoppet i Osedalen i Froland.

— Føreren av mopeden fikk et forenkla forelegg, etter å ha kjørt med ei jente (14) bak på mopeden. Jenta ble kjørt hjem, sier operasjonsleder Jon Kvitne til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Stakk fra taxirekning

04.27:** En taxisjåfør ringer til politiet etter at to personer har stukket av fra rekningen ved jernbanestasjonen i Kristiansand.

— En patrulje kommer til stedet. Det viser seg at det har vært uenighet mellom taxisjåføren og passasjerene. Det blir utvekslet personalia, så får de ta det videre om de ønsker, sier Kvitne.

**KRISTIANSAND: Innbruddsalarm utløst

04.37:** En vekter ringer politiet. Han er ved en bolig i Torridalsveien. Her har innbruddsalarmen blitt utløst, men det ser ut som om de som prøvde å ta seg inn i boligen har stukket av når de ble klar over alarmen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Kiwi

06.16:** Politiet har vært ute på Kiwi på Andøya og sikret spor etter et innbrudd.

**GRIMSTAD: Innbrudd

06.40:** I løpet av natten har noen tatt seg inn hos Agder montasje i Grimstad. En person kom på jobb på bedriftens område i Østerskogen og fant at en lås hadde blitt fjernet og en port hadde blitt åpnet. Fra stedet hadde det blitt borttatt noen batteri og litt verktøy. Politiet har vært ute på stedet for å gjøre sine undersøkelser.

**TVEDESTRAND: Biltyveri

09.09:** En person i Tvedestrand leverte inn en anmeldelse av et biltyveri. Det er en rød Mitsubishi Lancer. Politiet har en mistanke om hvem som har stjålet bilen.

SØGNE: Bil vippet rundt på Søgnesletta

**VEGÅRSHEI: Tyveri fra båt

11.25:** I løpet av perioden 6.-13.juli har en fem hestekrefters Mercury påhengsmotor fra en båt på holmen i Ubergsvannet. Fornærmede kommer til å levere inn en anmeldelse på et senere tidspunkt.

**TVEDESTRAND: Kjørte uten lappen

12.30:** En politipatrulje i Tvedestrand stoppet en blå Renault Laguna uten kjennetegn. Føreren av bilen var ei 48 år gammel kvinne som ikke hadde gyldig førerkort. Hun vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Øvelseskjøring med alkohol i blodet

12.34:** Mandals-patruljen startet en trafikkontroll på Budokkvegen i Mandal. 13.11 stoppet politiet en bil der en mann og en kvinne hevdet de drev med øvelseskjøring. Begge to slo positivt ut på alkometeret og ble tatt med til stasjonen.

**SØGNE: Syklist mistet balansen

16.00:** Politiet får melding om en syklist som hadde kjørt utfor på Farevannsbakken på vei mot Søgne. I en utforbakke møtte syklisten en familie til fots og sneiet borti en 13-år gammel jente som kom uskadet fra hendelsen. Syklisten kom i stor fart, mistet kontrollen over sykkelen og kjørte utfor. Ambulansen tok hånd om syklisten, som skal ha vært ved bevissthet da han ble hentet.

**LILLESAND: Etterlyser stjålet bil

18.49:** En bil ble meldt stjålet i Møglestu i Lillesand. I 18.30-tiden gikk en kvinne fra sin sorte stasjonsvogn med nøklene i. Bilen ble så stjålet. Politiet etterlyser nå en Renault Laguna med registreringsnummer RH33929. **FARSUND: Kyr i veien

19.03:** Politiet fikk melding om at det gikk seks til syv kyr og vandret i veien i Kjørrefjord i Farsund. Politiet varslet lokale folk for å finne eieren. Dyrene utgjorde ingen akutt trafikkfare, og skal nå være fjernet.

**GRIMSTAD: Branntilløp på bibelcamp

19.16:** Brannvesen og politi rykket ut etter melding om branntilløp i en campingvogn på en bibelcamp på Østerhus i Grimstad. Det var kortslutning i et elektrisk anlegg og litt røykutvikling i vogna. Det hele foregikk uten dramatikk, og det ble minimale skader på vogna.

**KRISTIANSAND: Campingvogn slengte på stjerten

19.30:** En bil med campingvogn fikk sleng på vogna og fikk nærkontakt med autovernet ved Studeheitunellen på E18 utenfor Kristiansand. Politi og AMK sendte ut en bil hver, men fant raskt ut at det ikke var noen personskader involvert, eller noen videre hindring i trafikken.

**MANDAL: Båt kommet til rette

21.02** Politiet fikk melding om at en savnet båt av typen Hansvik 17 var kommet til rette. Den mellomstore motorbåten ble meldt stjålet for en tid tilbake. Eieren fant den ved Piren i Mandal.

**ARENDAL: Kvinne satt i fyllearresten

21.33** En beruset kvinne som haiket ved legevakten i Arendal, var i så dårlig forfatning at hun ble hentet av politiet. Hun var ikke i stand til å ta vare på seg selv, og ble etter politiparagraf ni satt i arresten.

**MANDAL: Støyklager

22.01** mandal, fogd Heibergsgt klage på høy musikk fra naboområdet, viste seg at det var en nabofest m noe ballspill. Ble pålagt å dempe seg etter kl 23. **FARSUND: Esler og lamaer i veien

22.34** Fikk politiet melding om at det gikk flere dyr av ulike arter i veien på en strekning mellom Farsund og Lyngdal. Det var blant annet esler og lamaer som antakelig hadde kommet seg ut av inngjerdingen hos den private eieren. Politiet fikk varslet eieren, som nå har tatt hånd om dyrene